BLOGI

JOURNEYS IN TASTE OSA 7: LUONNOLLISTA MAKUA

Yhteistyössä Lexus ja Condé Nast International.

 •     Episode Seven Meet Tom Kitchin Image

  JOURNEYS IN TASTE

  TUTUSTU TOM KITCHINIIN

  Journeys In Taste -sarjan seitsemännessä osassa tutustumme Skotlannin kulinaariseen kuninkaaseen Tom Kitchiniin, joka tarjoaa modernin näkemyksen skottilaisesta ruoasta The Kitchinissä, teollisessa veden äärellä Edinburghin historiallisessa Leithin satamassa sijaitsevassa ravintolassa.

  Tom suuntaa Lexus RX:n renkaat kohti kauniita ylämaita, jossa hän tapaa erikoistuneet tuottajansa ja jossa hän etsii marjoja, jotka tarjoillaan yhdessä vasta metsästetyn metsäkanalinnun kanssa.

 •     Episode Seven Award Winning Quality Image

  JOURNEYS IN TASTE

  PALKITTUA LAATUA

  Tomin paikallisia raaka-aineita hyödyntävä ruokalista voitti hänelle Michelin-tähden vain kuukausi avaamisen jälkeen vuonna 2006, ja hänestä tuli nuorin palkinnon saanut skotti. Yhdessä hänen vaimonsa ja liikekumppaninsa Michaelan kanssa hän katsoo rakastettujen ravintoloiden, kuten Stockbridgessä sijaitsevan The Scran & Scallie -gastropubin ja East Lothianissa sijaitsevan 14-huoneisen hotellin ja ravintolan The Bonnie Badgerin perään.

 •     Episode Seven Meet The Lexus RX Image

  JOURNEYS IN TASTE

  LEXUS RX

  Hienostunut Lexus RX tarjoaa entistä nautinnollisemman ajokokemuksen, ylellisyyttä ja tilaa. Vastaavaa viimeistelytasoa et löydä mistään tavallisesta SUV-mallista. ”Se on tehty Skotlantia varten” Tom sanoo. ”Vuoristot, kapeat kaistat ja rantareitit – se kulkee kaikissa niissä saumattomasti.”

    2020 lexus journeys in taste episode 7 quote background
    2020 lexus journeys in taste episode 7 quote portrait

”JOKA KERTA OLLESSANI MAASEUDULLA LÖYDÄN JOTAIN UUTTA, JA SE TARJOAA IDEOITA ANNOKSIINI.”

Tom Kitchin, pääkokki