1. Omistajalle
  2. Huoltopalvelut
  3. Oljynvaihto
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
HUOLTOPALVELUT

ÖLJYN VAIHTAMINEN

MOOTTORIÖLJYN VAIHTO

Vaikka moottoriöljyn vaihto kuuluu vakiona Lexus-huoltoon, ajomääräsi määrittää, kuinka usein autosi öljyt on vaihdettava. Mikäli tarvitset lisätietoa, olethan yhteydessä Lexus-jälleenmyyjääsi.

MIKSI AUTON ÖLJYT ON VAIHDETTAVA?

Uudet öljyt pidentävät moottorin ikää vähentämällä kitkan tuottamaa lämpöä ja korroosiota. Se myös varmistaa, että öljysuodatin estää isojen ja vahingoittavien partikkeleiden joutumista moottoriin.

KUINKA VAIHDAN ÖLJYT?

 

Varmistaaksesi, että öljynvaihto suoritetaan oikein ja autosi ei vahingoitu, ole yhteydessä lähimpään Lexus-jälleenmyyjään, jonka asiantuntevat mekaanikot tekevät öljynvaihdon.

  • Lexus-autojen, joissa on 0w-20 synteettistä öljyä, vaihtoväli on 15 000 km / 12 kuukautta. Moottoriöljyt on kuitenkin hyvä tarkistaa säännöllisesti ja lisätä, mikäli tarvetta.

    Moottoriöljyn laatu riippuu auton moottorista. Varmistaaksesi, että käytät oikeaa öljyä, suosittelemme olemaan yhteydesä paikalliseen Lexus-jälleenmyyjäsi varataksesi öljynvaihdon.

    Nauti erityisestä palvelutasosta Lexus-huoltoverkostossamme. Lexuksen asiantuntevat mekaanikot käyttävät erityisiä työkaluja, jotka ovat suunniteltu Lexuksellesi ja vaihtavat öljyfiltterin joka kerta, kun autosi öljyt vaihdetaan.

  • Voit varata ajan öljynvaihdolle lähimmästä Lexus-huollosta.

    Ajantasaiset hinnastot ovat saatavissa lähimmästä Lexus-huollostasi.