1. Lexus Electrified
  2. Täyssähköinen
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Lexus Electrified

TÄYSSÄHKÖINEN

Helppo ladata ja hauska ajaa – täyssähköiset automme yhdistävät ympäristöystävällisen voiman ilahduttavaan tarkkuuteen, josta voi nauttia asiantuntijoidemme suunnittelemissa sisätiloissa, joka yhdistyy täysin aerodynaamiseen muotoiluun.

NOLLAPÄÄSTÖT

15 vuotta uraauurtavaa tutkimusta on tuottanut sähkömoottorin, jonka pakokaasupäästöissä ei ole hiilidioksidia. Maailmasta tulee puhtaampi, kun käytät upeasti toimivaa moottoria.

Akun elinkaaren tullessa loppuun, takaisinottojärjestelmämme varmistaa, että akku kierrätetään turvallisesti ja vastuullisesti.

ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Säästäminen alkaa heti, kun alat ajaa autoasi. Dieselin ja bensiinin poistuminen kuvioista tarkoittaa, että et enää ole maailman öljynhintojen armoilla. Sähkön hinnat ovat yleensä vakaampia ja helpommin ennustettavissa ajan saatossa.

Myös huoltaminen on yksinkertaisempaa. Sähköautoissa on vähemmän liikkuvia osia, ei pakokaasujärjestelmää, pienemmät ja tehokkaammat jäähdytysjärjestelmät, ei öljyä, moottorin suodattimia tai jakohihnoja, ja myös jarrut kuluvat vähemmän. Vietä enemmän aikaa tien päällä ja vähemmän korjaamolla.

HILJAINEN

Lähde liikenteeseen herättämättä naapurustoa. Sähköinen moottori tekee vaikuttavaa työtä kuin kuiskaten. Autossa matkustavalle hiljaisuus on ainutlaatuisen rauhoittava kokemus, sillä vain renkaista syntyvä pieni humina kertoo käytössä olevista tehoista. Tulevaisuus kuulostaa seesteiseltä.

TESTATTU HUOLELLA

Varmuus ja luottamus ovat olennainen osa mahtavaa ajokokemusta. Lexuksen sähköistä moottoria on testattu miljoonia kilometriä ammattilaisten toimesta, ja he ovat auttaneet hienosäätämään suorituskyvyn kaikkia osa-alueita.

Kaikki automme ovat varustettu kehittyneellä Lexus Safety System + -järjestelmällä, ja pääset nauttimaan paremmasta hallittavuudesta esimerkiksi akun ja sähkömoottorin optimaalisen sijoittelun ansiosta. Steer-by-wire-teknologia poistaa mekaanisen yhteyden tarpeen ja tarjoaa sinulle esteettömän ohjauskokemuksen ja todella reagoivan tuntuman.

VEROTUSHYÖDYT JA MUUT KANNUSTIMET

Hallinnot ympäri maailmaa kannustavat siirtymään sähköön alentamalla verokantoja ja kannustamalla kotilatauspisteen asentamiseen. Voit siis olla lähempänä Lexuksen sähköautoa kuin uskotkaan.

OTA RENNOSTI JA LATAA

Liitä vain pistoke kotona seinään tai käytä julkisia latausasemia. Tutustu tapoihin ladata Lexus ja kuinka kauan se kestää.

 

RIPEÄ TASAVIRTALATAUS

51 minuuttia

Arvioitu latausaika 5-80 % tasavirralla*

Latausasemien määrän nopea kasvu tarkoittaa, että autosi on entistä helpompaa pitää liikkeellä. Latausnopeus riippuu suurelta osin latausaseman tehosta. 50 kW:n yksikkö voi ladata jotkin mallit 80 prosenttiin vain 30 minuutissa. Pikalatauspisteet (7-22 kW) lataavat jotkin mallit täyteen 3-4 tunnissa. Suurin osa julkisista latauspaikoista on pikalatauspisteitä.

Voit lähteä luottavaisena matkaan tietäen, että nopeiden latausasemien verkosto kaikkialla Euroopassa tarkoittaa virtaa vain lyhyen ajomatkan päässä. Mikä parasta, autosi löytää latauspisteen ja kertoo sinulle, kun olet valmis jatkamaan.

Se on yksinkertaista. Syötä määränpääsi kosketusnäytölle ja matkasuunnittelija etsii reitin lähimmälle latausasemalle.

Saavu asemalle ja nauti kuppi kahvia samalla kun autosi latautuu minuuteissa, ei tunneissa.

Lexus-sovellus kertoo, kun voit jatkaa. Valmistaudu matkasi seuraavaan vaiheeseen.

Tällä hetkellä EU:ssa on noin 100 000 latauspistettä, ja määrä kasvaa kahteen miljoonaan viiden vuoden kuluessa. Vaikka jotkin latauspisteet tarjoavat ”vapaan pääsyn”, eli lataaminen on maksutonta, suurin osa latauspisteistä vaatii kortin tai mobiilisovelluksen.

 

KOTONA LATAAMINEN VAIHTOVIRRALLA

 8 hrs 2 mins

Arvioitu latausaika 0-100 % vaihtovirralla*


Kotiin helposti asennettava Lexus Wallbox lataa auton akun täyteen vain 8 tunnissa. Lexus Link tuo käyttöösi fiksuja ominaisuuksia, kuten enimmäislatausasetuksen, jonka avulla mäen päällä asuvat voivat käyttää uudelleenlatausjärjestelmää kotoa lähtiessään.

On suositeltavaa, että palkkaat ammattiasentajan asentamaan kotilatausaseman. Lexus järjestää tarvittaessa luotettavan kumppanin työn suorittamiseen. Mielenrauhan vuoksi näin varmistetaan, että yksikön kytkentä on turvallinen ja täyttää vaaditut standardit.

Lisäteho nopeuttaa akun latausta.

Joissain maissa laturin hankintahinnasta korvataan jopa 75 %.

Monet sähköntoimittajat tarjoavat yöllä halvempia hintoja, mikä voi pienentää sähkölaskuasi.

PIDEMPI AKUN KESTO

Täyssähköisten ajoneuvojemme jo valmiiksi vaikuttavaa ajomatkaa voidaan pidentää muutamalla yksinkertaisella ajovinkillä, jotka säästävät rahaa ja vähentävät matkaasi tarvittavaa latausta.

AJA ÄLYKKÄÄSTI

Autosi tarkkailee suorituskykyä ja optimoi ajotapaasi, jotta ajomatkasta saataisiin kaikki irti. Voit myös vaihtaa ajomoodia lisätäksesi etäisyyttä. Sähköautot vaativat vain vähän huoltoa. Kuitenkin, yksinkertaiset asiat, kuten oikea rengaspaine ja ilmansuodattimien vaihto lisäävät akun kantamaa.

 

PYSÄKÖI VIILEÄSSÄ

Autot, jotka pysäköidään usein lämpimään, voivat kokea akun nopeampaa heikentymistä. Lisää ajomatkaa käyttämällä ilmastointia säästeliäästi.

HILJAA HYVÄ TULEE

Asteittainen, pehmeä kiihdytys lisää sähköauton tehokkuutta. Välttämällä nopeita kiihdytyksiä erityisesti ruuhkassa, voit lisätä merkittävästi ajomatkaa latausten välissä.

INNOVATIIVISTA AKKUTEKNIIKKAA

ELINIKÄISTÄ TURVAA

Lexuksen akku kestää lähtökohtaisesti koko auton elinkaaren ajan. Tutkimukset osoittavat, että monen sähköauton akkukapasiteetti on noin 75 % 193 000 kilometrin jälkeen. Toiset ovat vieläkin pitkäikäisempiä ja menettävät tehostaan 5 % 80 000 kilometrin jälkeen ja vielä 5 % 241 000 kilometrin jälkeen. Koska sähköautolla ajetaan keskimäärin noin 15 000 km vuodessa, useimpien ei tarvitse vaihtaa koskaan akkua.

TÄYSI TURVA

Pitkän ja huolettoman toiminnan takaamiseksi akuissamme on edistyksellisiä jäähdytys- ja lämmitystekniikoita, ja kestävät kumitiivisteet suojaavat niitä vedeltä ja pölyltä. Lexus tarjoaa myös 10 vuoden (tai miljoonan kilometrin) sähköakun lisäturvan toiminnallisille häiriöille ja akun heikentymiselle alle 70 %:iin alkuperäisestä kapasiteetista, mikäli teetät kuntotarkastuksen säännöllisesti.

 

KIERRÄTYS ON NYT HELPPOA

UX 300e:n akun saavuttaessa käyttöikänsä lopun, käytössämme on takaisinottojärjestelmä, jolla varmistetaan, että käytettyä akkua käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti. Tällä hetkellä vastaanotamme yli 90 % akuistamme Euroopassa jälleenmyyjäverkostomme kautta, mutta tavoitteemme on saavuttaa 100 %

Connected-palvelut

Muunna Lexuksesi yhdistetyksi ajoneuvoksi. Lexus Link -mobiilisovellus yhdistää sinut palveluihin, kuten etsi oma auto, viimeisen kilometrin opastus, matkan suunnittelu ja elektroniset huoltomuistutukset.

Lexuksen täyssähkömallit

Tutustu Lexuksen täyssähköisiin malleihin.

UX 300e
UX 300e Comfort SUV
Alkaen 50 400,00 €

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/fi/fi?model=ue