1. Lexus Electrified
  2. Täyssähköinen
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Lexus Electrified

TÄYSSÄHKÖINEN

Lexuksen täyssähköiset mallit vievät ajokokemuksen seuraavalle tasolle hienostuneella suorituskyvyllään ja ajomukavuudellaan.

Lexus Electrified

Miten Lexuksen sähköauto toimii?

Sähköautot käyttävät voimanlähteenään polttomoottorin sijaan ainoastaan sähkömoottoria, mikä vie ajomukavuuden seuraavalle tasolle, sillä äänettömän moottorin tarjoama voima ja vääntö ovat käytettävissä välittömästi. Lexus-sähköautojen omistaminen on tavanomaisia autoja edullisempaa. Sen lisäksi, että sinun ei tarvitse käydä tankkaamassa autoa, säästät myös muun muassa ajoneuvoverossa sekä ylläpitokustannuksissa, koska sähköautoissa on vähemmän kuluvia osia.
Lexus Electrified

Sähköajokantama

Lexuksen täyssähkömallit tarjoavat satojen kilometrien toimintamatkan sekä erinomaisen energiatehokkuuden.  

Sähköautojen toimintamatkaan vaikuttavat niin auton akun koko, energiankulutus kuin ajo-olosuhteet ja ajotapa.

Sähköauton lataaminen

  • Lataaminen kotona Voit ladata sähköauton kotona joko pistorasiasta tilapäislatauslaitteella tai kotiasennettavasta latausasemasta. Turvallisuussyistä emme suosittele jatkuvaa lataamista pistorasiasta.
  • Lataaminen julkisella latausasemalla Julkisten latausasemien määrä kasvaa vauhdilla. Useimmat niistä ovat kotilatausasemia tehokkaampia ja voitkin ladata auton akun täyteen alle tunnissa. Julkisten latausasemien hinnoitteluissa ja maksutavoissa on eroja ja osa latausasemista vaatiikin esimerkiksi erillisen sovelluksen asentamista.
  • Lexus Charging Network Lexus Charging Network on Euroopan laajuinen latausasemien verkosto, johon kuuluu yhteensä yli 385 000 latauspistettä. Sen avulla paikannat yli 2 500 latauspistettä Suomessa ja käytät niitä kätevästi yhden RFID-kortin avulla, jolloin kaikki lataustapahtumasi kertyvät yhdelle laskulle.
Lexus Electrified

Lexus-latausasema

Lexuksen kotilatausasemat ovat ulko- ja sisäkäyttöön suunniteltuja, helppokäyttöisiä ja moderneja latausasemia, jotka kestävät Suomen vaativissa olosuhteissa.

Tarjolla on myös avaimet käteen -paketti, joka sisältää latauslaitteen ja asennuspalvelun.

Lexus Electrified

Connected-palvelut

Ota kaikki irti sähköautoilusta Connected-palveluiden avulla. Lataamalla Lexus Link+ -sovelluksen saat käyttöösi lukuisia toimintoja, jotka parantavat omistajuuskokemustasi entisestään. Voit esimerkiksi tarkastaa auton akun lataustason ja hallita latausta etänä. 
Lexus Electrified

Mielenrauhaa

Lexukset ovat tunnettuja kestävyydestään eivätkä sähköautomme ole poikkeus. Myönnämme sähköautojen ajoakuille 10 vuoden / miljoonan kilometrin akkuturvan, joka aktivoituu Lexus-määräaikaishuollon yhteydessä.

Valmistajan takuun lisäksi säännöllisesti huolletuilla Lexus-sähköautoilla on 8 vuoden / 160 000 kilometrin akkutakuu ja EV-järjestelmällä 5 vuoden / 100 000 kilometrin takuu.

Veloitukseton Lexus Relax -turva

Mielenrauhaa jopa vuosikymmenen ajaksi

Lexus-sähköautomallisto