1. Lexus Electrified
  2. Plug-in hybridi
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Lexus Electrified

PLUG-IN HYBRIDI

Lexuksen lataushybrideillä ajat suurimman osan päivittäisistä matkoistasi sähköllä ja pidemmät matkat hyödyntämällä saumattomasti sähkö- ja polttomoottoria.

Lexus Electrified

Miten Lexuksen plug-in hybridi toimii?

Ladattavissa hybrideissä yhdistyvät sähköautojen ja itselataavien hybridien parhaat puolet, sillä suurin osa päivittäisistä matkoista voidaan ajaa lähipäästöttömästi sähköajotilassa ja pidemmillä matkoilla, kun auton ajoakku on ajettu tyhjäksi, auto toimii itselataavan hybridin tavoin hyödyntäen saumattomasti polttomoottoria ja sähkömoottoria.

Lexuksen edistyksellisen hybriditeknologian ansiosta polttoaineen kulutus ei nouse itselataavaa hybridimallia korkeammaksi tyhjälläkään ajoakulla.

Lexus Electrified

Plug-in hybridien sähköajokantama

NX 450h+ -mallin sähköajokantama on jopa 74 km ja uuden RX 450h+ -mallin sähköajokantama noin 65 km.*

 

*WLTP, yhdistetty. Sähköajokantamaan ja sähkönkulutukseen vaikuttavat ajotapa sekä muut tekijät mm. lämpötila, tieolosuhteet, liikenne, ajoneuvon kunto, varustelu, kuorma ja matkustajien määrä.

 

Plug-in hybridin lataaminen

  • Lataaminen kotona Voit ladata ladattavan hybridin kotona joko pistorasiasta tilapäislatauslaitteella tai kotiasennettavasta latausasemasta. Turvallisuussyistä emme suosittele jatkuvaa lataamista pistorasiasta.
  • Lataaminen julkisella latausasemalla Julkisten latausasemien määrä kasvaa vauhdilla. Useimmat niistä ovat kotilatausasemia tehokkaampia ja voitkin ladata auton akun täyteen alle tunnissa. Julkisten latausasemien hinnoitteluissa ja maksutavoissa on eroja ja osa latausasemista vaatiikin esimerkiksi erillisen sovelluksen asentamista.
  • Lexus Charging Network Lexus Charging Network on Euroopan laajuinen latausasemien verkosto, johon kuuluu yhteensä yli 385 000 latauspistettä. Sen avulla paikannat yli 2 500 latauspistettä Suomessa ja käytät niitä kätevästi yhden RFID-kortin avulla, jolloin kaikki lataustapahtumasi kertyvät yhdelle laskulle.
Lexus Electrified

Lexus-latausasema

Lexuksen kotilatausasemat ovat ulko- ja sisäkäyttöön suunniteltuja, helppokäyttöisiä ja moderneja latausasemia, jotka kestävät Suomen vaativissa olosuhteissa.

Tarjolla on myös avaimet käteen -paketti, joka sisältää latauslaitteen ja asennuspalvelun.

Lexus Electrified

Connected-palvelut

Ota kaikki irti ladattavasta hybridistä Connected-palveluiden avulla. Lataamalla Lexus Link+ -sovelluksen saat käyttöösi lukuisia toimintoja, jotka parantavat omistajuuskokemustasi entisestään. Voit esimerkiksi tarkastaa auton akun lataustason ja hallita latausta etänä. 
Lexus Electrified

Mielenrauhaa

Lexukset ovat tunnettuja kestävyydestään eivätkä ladattavat hybridimallimme ole poikkeus. Myönnämme valtuutetussa Lexus-huollossa huollettuihin Lexus-hybrideihin 10 vuoden / 350 000 kilometrin hybridiakkuturvan.

Veloitukseton Lexus Relax -turva

Mielenrauhaa jopa vuosikymmenen ajaksi

Lexus Plug-in Hybrid -mallisto

Koe Lexus Electrified

VARAA KOEAJO