1. Lexus Electrified
  2. Hybridi
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Lexus Electrified

ITSELATAAVA HYBRIDI

Lexuksen itselataava hybridi on valmis viemään sinut mihin tahansa siitä hetkestä, kun istut kuljettajan istuimelle. Hybridiakku latautuu itsestään ajaessasi, hidastaessasi ja jarrutaessasi. Lexuksen itselataavat hybridit yhdistävät bensiini- ja sähkötehon ympäristöystävälliseen ja polttoainetehokkaaseen ajoon, joka on suunniteltu mukavuutta ajatellen. Ei kytkemistä latausasemaan. Ei dieseliä. Ei kompromisseja.

ALHAISEMMAT KUSTANNUKSET

Itselataavat hybridiajoneuvot ovat tyypillisesti kustannustehokkaampia ostaa, omistaa ja käyttää kuin vastaavat dieselmallit.

Pitkällä aikavälillä huoltokustannuksissa voidaan säästää huomattavasti, sillä hybridijärjestelmässä ei ole kytkintä, jakopään hihnaa, käynnistysmoottoria, laturia jne.

Myös varaosakustannukset pienenevät merkittävästi, sillä Lexus-hybridit kuluttavat vähemmän jarruja ja renkaita, mikä lisää säästöjä entisestään.

Paras tapa varmistaa, että saat kaiken hyödyn Lexus-hybridiajoneuvostasi, on vuosittainen hybridin kuntotarkastus, joka on maksuton osana Lexus-huoltoa. Mutta jos huolto ei ole vähään aikaan ajankohtainen, voit säilyttää mielenrauhasi varaamalla yksittäisen hybridin kuntotarkastuksen.

VEROSÄÄSTÖT

Itselataavien hybridiajoneuvojen omistajille on kaikkialla EU:ssa tarjolla erilaisia verotuksellisia etuja ja taloudellisia kannustimia.

HELPPO KÄYTTÄÄ

Lexuksen itselataavaa hybridiä ei tarvitse kytkeä latausasemaan. Ei dieseliä. Ei kompromisseja. Lexuksen hybridiä ei tarvitse koskaan kytkeä pistorasiaan - se on aina valmis kuljettamaan sinut niin kauas kuin tarve vaatii.

KÄTEVÄ JA MUKAVA

Lexuksen kaikissa itselataavissa hybrideissä on automaattivaihteistot, mikä tekee niistä helppoja ja tasaisia ajaa.

Miten Lexuksen itselataava hybridi toimii?

PEHMEÄMPI LIIKKEELLELÄHTÖ

Nouse vain autoon ja lähde liikkeelle.

Lexus hybridin sähköajotila (EV) on parhaimmillaan kaupunkiajossa, jolloin tyypillisesti alhaisemmilla nopeuksilla ajaminen* on melkein päästötöntä eikä kuluta polttoainetta. Itselataavat hybridit sopivat täydellisesti kaupunkielämään.

*Tarvittaessa saat lisätehoa bensiinimoottorista.

 

SUORITUSKYKYÄ JA VOIMAA

Hybridijärjestelmä yhdistää bensiini- ja sähkömoottorin, ja se vaihtaa täysin saumattomasti polttomoottorin ja sähkökäytön välillä tarjoten Lexuksen tuttua tehokkuutta ja voimaa.

ÄLYKKÄÄMPI JARRUTUS

Lexuksen hybriditeknologia perustuu energian talteenottoon. Ajaessasi ja jarruttaessasi tuotat energiaa. Perinteisesti jarrutusenergia menee hukkaan, mutta hybridijärjestelmä ottaa jarrutusenergian talteen sähkömoottorin käytettäväksi.

Lexuksen itselataavat hybridimallit

Tutustu Lexuksen itselataaviin hybrideihin.

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/fi/fi?model=ux%2Cnx%2Crx%2Crl%2Ces%2Cls%2Cll&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQjw3eeXBhD7ARIsAHjssr9Zv0GzQW_Jtel6exXTBaOr4iANvmrAJE9EtcWrabmKmLcRgKcv7_EaAmfMEALw_wcB

Forced client side injection based on cached strategy