1. Lexus Electrified
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Sähköistetyt voimalinjat

LEXUS ELECTRIFIED

Lexus tarjoaa kattavan määrän erityisen korkealuokkaisia ja hienostuneita, sähköistetyllä voimalinjalla varustettuja SUV-, sedan ja coupé-malleja. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto.

Lexuksen sähköistetyt voimalinjat

Täyssähköinen, plug-in hybridi vai itselataava hybridi? Tutustu Lexuksen edistyksellisiin voimalinjoihin ja löydä itsellesi sopivin sähköistetty malli.
  • Täyssähköinen Hienostunutta suorituskykyä ilman lähipäästöjä. Tutustu Lexuksen täyssähköisiin malleihin, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ajokokemuksen ja satojen kilometrien sähköajokantaman.
  • Plug-in hybridi Lexuksen lataushybrideillä ajat suurimman osan päivittäisistä matkoistasi sähköllä ilman lähipäästöjä ja polttoaineen kulutusta. Kun ladattava akku on ajettu tyhjäksi, jatkavat mallit toimintaansa itselataavan hybridin tavoin säilyttäen erinomaisen tehokkuuden ja polttoainetaloudellisuuden.
  • Itselataava hybridi Aja jopa 50% ajasta sähköllä. Lexuksen itselataavat hybridit hyödyntävät saumattomasti polttomoottoria ja sähkömoottoria, ja ne ovat aina olleet premium-autojen sähköistymisen edelläkävijöitä. Ne latautuvat ajaessa, hidastaessa ja jarruttaessa, joten sinun ei tarvitse huolehtia lataamisesta tai akun toimintasäteen riittävyydestä.

Lexus SUV-mallien mittavertailu

Vertaa sähköistettyjen SUV-malliemme mittoja ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto. Kuva aukeaa suuremmaksi klikkaamalla.

Lexus Electrified -mallisto

Koe Lexus Electrified

VARAA KOEAJO