1. Tutustu Lexukseen
  2. Konseptiautot

KONSEPTIAUTOT

Rohkeat, uskaliaat konseptimme ovat Lexusta eteenpäin vievä voima. Ne sinkoavat meidät tulevaisuuteen omalla odottamattomalla energiallaan. Ja ne tekevät mahdottomasta mahdollista.

HORISONTTIA LAAJENTAMASSA

Suuntaamme katseemme tulevaisuuden autoihin – ne ovat eteenpäin vievä voimamme. Konseptimallimme tutkivat rohkeasti tulevaisuuden mahdollisuuksia ja ovat näyttävästi esillä autonäyttelyissä ympäri maailmaa.

LF-Z Electrified

Lexus LF-Z Electrified -konseptimallin esittely merkitsee uusien suuntaviivojen piirtymistä Lexuksen tulevaisuuteen ja brändin luontaiselle kehittymiselle.

Tutustu LF-Z Electrified -konseptimalliin

LF 30 ELECTRIFIED

Lexus on sitoutunut toimittamaan innotiivisia ja inspiroivia tuotteita, ja ”LF-30 Electrified” -konseptimalli ilmentää Lexuksen näkemystä ajoneuvojen sähköistymisestä.

Tutustu LF-30 Electrified -konseptimalliin

LF-1 LIMITLESS

Lexus hahmottaa uuden lippulaiva-crossoverinsa piirteitä Lexus LF-1 Limitlessillä.

Tutustu LF-1 Limitless -konseptimalliin

LS+ KONSEPTI

Vuonna 2020 Lexus esittelee LS+ -konseptin lippulaivamallistaan. Auto viitoittaa tietä tulevaisuuteen ja tuo mm. autonomisen ajamisen teknologiaa käytäntöön.

Tutustu LS+-konseptimalliin

UX-KONSEPTI

UX-konsepti on luotu Lexuksen muotoilukeskuksessa Euroopassa. Jo alusta asti se on suunniteltu palvelemaan monipuolisesti kaupunkiautoilijoiden toiveita ja toimimaan vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa.

Tutustu UX-konseptimalliin

LF-FC

Hämmästyttävä LF-FC-konsepti määrittelee uudelleen ylellisyyden ja tuo tulevaisuuden visiot tähän päivään.

Tutustu LF-FC-konseptimalliin

LF-SA

Rohkea. Odottamaton. Aistikas. Luotu kaupunkiin. Sisältä yllättävän tilava. LF-SA:n jokainen yksityiskohta on luotu ihastuttamaan tässä kompaktissa ja ketterässä kokonaisuudessa.

Tutustu LF-SA-konseptimalliin