1. Tutustu Lexukseen
  2. Konseptiautot
  3. LF-SA
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
KONSEPTIAUTOT

ULTRA-KOMPAKTI KONSEPTI

LF-SA-KONSEPTI

Haastoimme Euroopan muotoilustudiomme luomaan ultrakompaktin ja urbaanin neljäpaikkaisen auton. Vastauksena he loivat kuljettajakeskeisen konseptin, joka johdattaa seikkailuihin arkisessa kaupunkiajossa ja viikonloppureissuilla. Lyhenne SA tulee sanoista Small Adventurer, Pieni Seikkailija.

LF-SA-konsepti on uskalias tulkinta merkin L-finesse-muotoilufilosofiasta. Puhdas ajonautinto on myös vahvasti läsnä ja koettavissa LF-SA-konseptissa.

LF-SA tutkii tulevaisuutta, jossa Lexuksen ajajat voivat nauttia ajamisen ylellisyydestä sekä viimeisimmän tekniikan mukaisista yhteyksistä, tieto- ja viihdejärjestelmistä sekä turvallisuudesta.

USKALIAS, KOMPAKTI MUOTOKIELI

LF-SA:ssa yhdistyvät jykevä ja veistoksellinen muotoilu aidon kaupunkiauton ketteryyteen ja helppoon käsittelyyn.

ETEENPÄIN KATSOVA ILME

Korin kuperien ja koverien pintojen välistä kontrastia korostaa voimakas pyöräkoteloiden alapuolinen leikkaus. Tämä ainutlaatuinen muotoilu luo autolle voimakkaan dynaamisen ja eteenpäin pyrkivän vaikutelman.

SEIKKAILUHENKISET VÄRIT

Seikkailut näkyvät myös LF-SA:n värimaailmassa. Hopeinen ulkoväri tuo mieleen avaruuden valloituksen, kun taas sisätilan inspiraationa on ollut tunnelmallinen auringonpimennys.

LF-SA, ASTU SISÄÄN

LF-SA on kompakteista mitoistaan huolimatta sisältä yllättävän tilava. Sisätilassa on aitoa valon ja ilmavuuden tuntua. Virtaviivainen muotokieli jatkuu kojelaudassa, ainutlaatuisessa ohjauspyörässä ja polkimien sulavassa liikkeessä.

KULJETTAJAKESKEINEN MUOTOILU

Kompakti urbaaniauto nostaa kuljettajan kaiken keskipisteeseen, viimeistellen miellyttävän ajokokemuksen. Ohjauspyörää ja polkimia voidaan säätää ja tuoda hallintakeskus näin optimaaliselle etäisyydelle.

TILAA LIIKKUA

Etumatkustajan istuinta voidaan liu'uttaa takaistuimille pääsyä varten. Sisätilan muotoilussa on käytetty tilaa ja materiaaleja luomaan kaksi selvästi erottuvaa ja ohjaamossa elliptisesti yhdistyvää aluetta.

 

SAUMATON JA INTUITIIVINEN

Katseita kääntävän LF-SA:n tieto- ja viihdejärjestelmä sisältää hologrammityylisen näytön. Näyttö on integroitu saumattomasti kristalliseen kojelautaan yhdessä laajakulmaisen HUD:n ja kosketusalustan kanssa.