1. Tutustu Lexukseen
  2. Konseptiautot
  3. LF-FC
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
KONSEPTIAUTOT

LF-FC - VETYPOLTTOKENNOLLA VARUSTETTU SEDAN

Uuden sukupolven premiumluokan LF-FC-konseptiauto aiheutti ryntäyksen Tokion autonäyttelyssä vuonna 2015, kun tämä visionäärinen tulevaisuuden sedan paljastettiin.

Jännittävä kurkistus tulevaisuuteen

LF-FC on maailman ensimmäinen vetypolttokennokonsepti. Hämmästyttävä ja vaivattoman tyylikäs LF-FC on neliovinen coupé, varustettuna uraauurtavalla nelivetojärjestelmällä. LF-FC:n muotokielessä korostuvat yksinkertaisuus ja tyylikkyys. Keulaa hallitsee upeasti muotoiltu etusäleikkö ja L:n muotoiset päiväajovalot (DRL) korostavat auton virtaviivaista profiilia.

Teknologinen edelläkävijä

"LF-FC ilmentää Lexuksen ylellisyyttä ja visiota korkean teknologian tulevaisuudesta, joka ei ole kaukana." -Tokuo Fukuichi, Lexus Internationalin johtaja

L-FINESSE-MUOTOILUFILOSOFIA

LF-FC:n muotokielessä korostuvat yksinkertaisuus ja tyylikkyys. Keulaa hallitsee upeasti muotoiltu etusäleikkö ja L:n muotoiset päiväajovalot (DRL) korostavat auton virtaviivaista profiilia.

Upeaa yksinkertaisuutta

Katseenkääntävissä kolmitahoisissa perävaloissa on noudatettu kevyen yksinkertaista ja linjakasta designia. LF-FC:n todellinen luonne paljastuukin, kun näet tämän ainutlaatuisen auton profiilin kokonaisuudessaan.

Visionäärinen muotoilu

LF-FC liukuu pehmeästi suoralla tiellä ja tarjoaa nautinnollisia ajokokemuksia haastavilla, kaarteisilla tieosuuksilla. Auton hiilikuidulla vahvistetut 21" alumiinivanteet tuovat lisähohdokkuutta tähän dynaamisesti muotoiltuun ajoneuvoon.

LF-FC, ASTU SISÄÄN

Astu sisään tulevaisuuden autoon, intuitiivisen teknologian ja ylellisyyden maailmaan. Sisällä sinua tervehtii hienovarainen hologrammi keskikonsolin yllä. Ilman kosketustasi aktivoituvat teknologiat heräävät henkiin yksinkertaisilla käden liikkeillä. LF-FC:n automaattisia ajotoimintoja, tieto- ja viihdejärjestelmiä sekä ohjaamon ilmastointia, hallitset kätesi liikkeillä.

Täysvaltaista ylellisyyttä

Ohjaamo on suunniteltu kahteen osioon. Yläpuoli tuo avoimuuden tunnetta, jotta kuljettaja voi keskittyä vapaasti edessään olevaan tiehen. Laadukkaat, aniliininahkaiset istuimet näyttävät leijuvan saumattomasti ovien ja kojelaudan rinnalla.

Polttokennojärjestelmä

Vetypolttokennojärjestelmä tuottaa tehoa nelivetokonseptille jakamalla väännön tarkasti etu- ja takapyörien välillä. LC-FC:n optimaalinen painojakauma on saatu aikaan sijoittamalla polttokennot ajoneuvon perään, ohjauskeskus keulaan ja vetysäiliöt T-muodostelmaan.

 

Mielikuvituksellinen teknologia

Automatisoidut ajoteknologiat ja ruuhkaisen liikenteen tunnistus-, ennakointi- ja arviointitoiminnot luovat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Yhdessä luomme maailmaa ilman liikenneonnettomuuksia.