1. Jälleenmyyjät
  2. Lexus Espoo
  3. Lexus Select
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
LEXUS ESPOO

VAIHTOAUTOHAKU

Tutustu Lexus Espoon vaihtoautovalikoimaan.

Premium-kokemus, joka kestää

Lexus Select on Lexus-liikkeiden standardi kaikille Lexus-vaihtoautoille, joiden ikä on alle 10 vuotta ja mittarilukema enintään 185 000 km.

12 kuukauden turva ilman kilometri-
rajoitusta

Kaikkiin Lexus Select -vaihtoautoihin sisältyy 12 kuukauden maksuton turva, joka on voimassa ilman kilometrirajoitusta

Tarkastettu ja kunnostettu

Jokainen Lexus Select -vaihtoauto on tarkastettu erikoiskoulutuksen saaneen Lexus-mekaanikon toimesta. Perusteellisen teknisen tarkastuksen yhteydessä havaitut mahdolliset puutteet tai viat on korjattu ja tarvittavat osat vaihdettu. Tämän ansiosta autolla on edessään vielä paljon turvallisia ja huolettomia ajokilometrejä. Kaikissa Lexus Select -vaihtoautoissa on todistus teknisestä tarkastuksesta.

Hybridiakkuturva

Jokainen Lexus Select -vaihtoauto-ohjelman hybridi on käynyt läpi erillisen Hybrid Health Check -tarkastuksen, jossa varmistetaan akun ja hybridijärjestelmän toimivuus sekä taataan hybridiakkuturva. Voit siis olla varma, että hybridivaihtoautosi on luottokumppanisi vielä vuosienkin päästä.

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/fi/fi?carFilter=used&brand=lexus&uscEnv=production&location=dealerId%3A5acd668e-fd67-40c2-9588-23e4b75e41ee&disabledFilters=usedCarLocation%2CstockCarLocation&sortOrder=published

Timeout waiting for connection from pool