1. Pre-owned
  2. Lexus Select
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Vaihtoautot

LEXUS SELECT

Me Lexuksella olemme tehneet käytetyn auton omistamisesta yhtä huoletonta kuin uudenkin.

Premium-kokemus, joka kestää

Lexus Select on Lexus-liikkeiden standardi kaikille Lexus-vaihtoautoille, joiden ikä on alle 10 vuotta ja mittarilukema enintään 185 000 km. Jokainen Lexus Select -vaihtoauto on koulutetun Lexus-mekaanikon huolellisesti tarkistama. Voit luottaa siihen, että meiltä hankkimasi Lexus Select -vaihtoauto on aina moitteettomassa kunnossa ja valmiina ajoon. Siksi voimme luvata vaihtoautoillemme 12 kuukauden turvan, joka tuo mielenrauhaa ajomatkoihisi.

Lexus Select -vaihtoautot

Lexus Select

12 kuukauden turva ilman kilometrirajoitusta

Kaikkiin Lexus Select -vaihtoautoihin sisältyy 12 kuukauden maksuton turva, joka on voimassa ilman kilometrirajoitusta, joten voit ajaa vuoden aikana huoletta niin paljon kuin haluat.
Lexus Select

Tarkastettu ja kunnostettu

Jokainen Lexus Select -vaihtoauto on tarkastettu erikoiskoulutuksen saaneen Lexus-mekaanikon toimesta. Perusteellisen teknisen tarkastuksen yhteydessä havaitut mahdolliset puutteet tai viat on korjattu ja tarvittavat osat vaihdettu. Tämän ansiosta autolla on edessään vielä paljon turvallisia ja huolettomia ajokilometrejä. Kaikissa Lexus Select -vaihtoautoissa on todistus teknisestä tarkastuksesta.
Lexus Select

Hybridiakkuturva

Lexukset ovat tehty kestämään. Siksi myönnämmekin huolto-ohjelman mukaisesti huolletuille hybridiakuille 10 vuoden / 350 000 kilometrin hybridiakkuturvan.