1. Pre-owned
  2. Lexus Select
  3. Lexus Select -tarkastusohjelma | Lexus Suomi
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Vaihtoautot

LEXUS SELECT -TARKASTUSOHJELMA

Lexus Selectin maksuton 12 kk:n turva sisältyy kaikkiin Lexus-liikkeistä myytäviin, enintään 10 vuoden ikäisiin ja enintään 185 000 km ajettuihin Lexus-vaihtoautoihin. Katso tältä sivulta turvan ehdot.

  • Lexus Select -vaihtoautojen tarkastusohjelma

    Jokainen Lexus Select -vaihtoauto on erikoiskoulutuksen saaneen Lexus-mekaanikon tarkastama. Perusteellisen teknisen tarkastuksen yhteydessä havaitut mahdolliset puutteet tai viat on korjattu ja tarvittavat osat vaihdettu. Kaikissa Lexus Select -vaihtoautoissa on todistus teknisestä tarkastuksesta.

  • Lexus Select -vaihtoautoturvan ehdot

    Lexus Select -vaihtoautoturvan myöntää Lexus Finland. Jotta turva säilyy voimassa, asiakkaalla on velvollisuus huollattaa autonsa maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Lexus-sopimuskorjaamossa, ajokilometrien ja määräaikojen mukaan. Turva ei kata vikoja, jotka ovat seurausta laiminlyödyistä huolloista tai tarkastuksista taikka huoltokirjan ohjeiden vastaisesti suoritetuista huolloista tai tarkastuksista. Huollon laiminlyönti päättää turvan.

Lexus Select -vaihtoautoturvan kohteet

Tutustu Lexus Select -vaihtoautoturvaan kuuluvien kohteiden kattavaan listaan. Hakutoiminnolla tarkistat nopeasti kuuluuko etsimäsi osa turvan piiriin.

Vianetsintä

 

Huolto-osat kuten:

Säännöllisesti huolto-ohjelmassa vaihdettavat osat, suodattimet, jarrupalat ja -levyt, -kengät ja vaijerit, kytkin paketti (levy, asetelma ja painelaakeri), rengasyhdistelmät, vanteet, renkaat, (V- tai moniura) hihnat ja kiristimet, 12V akut, kaikki nesteet, sytytystulpat.

Kumiosat kuten:

Lämmitysletkut ja -putket, muut kumiletkut, moottorin tai ohjaamon tuet, ikkuna- ja kylkilistat, pyyhkijänsulat, vetoakselin suojakumit, iskunvaimentimet (ml. pneumaattiset sylinterit), kallistuksenvakaajan kumihelat, (maa-)kaasukäyttöön/FlexFuel liittyvät osat sekä kaikki muut kuin alkuperäisen polttoainejärjestelmät osakomponentit ja niiden välittömät ja välilliset vahingot.

Kori ja maalipinta kuten:

Ajovalot, lamput, polttimot, linssit, korin osat, puskurit, lasi (ikkuna), antenni, kahvat ja kangasosat, maalipinta, ovi- ja ikkunalistat, kromiosat, kiiltävät metallit (metalliosat ilman pinnoitetta/maalausta) sekä kaikki korroosiokorjaukset.

Sisustus kuten:

Verhoilut (ml. katto), istuinsuojat, tyynyt/pehmusteet, lattiamatot, tuuletussäleiköt, tuhkakuppi, vaihdekepin nuppi, kojelauta sekä ohjauspyörä.

Multimediajärjestelmät kuten:

DVD-soitin, näytöt sekä kuulokkeet.

HSD-ajoakku, koska kuuluu akkuturvan piiriin
 

Muut kuin alkuperäiset Lexus-varaosat/varusteet

Varusteena asennettu jälkiasenteinen polttoainetoiminen lisälämmitin ei kuulu turvaan.

Alkuperäiset Lexus-lisävarusteet, jotka ovat asennettu muualla kuin tehtaalla tai maahantuontikunnostamossa

Huom! Ei kata jälleenmyyjällä asennettuja varusteita.

Tietyt yksittäiset osat ja komponentit kuten:

Pakoputkisto (ml. katalysaattori, lämmönvaihdin), lukkosylinterit (ml. virtalukko), saranat, mutterit ja pultit, sulakkeet, kiinnikkeet ja pidikkeet (esim. puskuri/oviverhous), etu- ja takavakaajatanko, moottorin ja ohjaamon kiinnikkeet sekä EV- ja Plug-in-latauskaapelit.

Kaikki ajoneuvon korin ulkopuoliset osat
 

Äänien/melun korjaustoimenpiteet
 

Säätotoimenpiteet kuten:

Ohjauskulmat sekä ovien säädöt.

Teknisen goodwillin, takaisinkutsukampanjan tai muun takuun kattamat osat

Komponenttia ei ole mainittu edellä olevan katettujen osien luettelossa.

Korjaus minkä tahansa kulumisen, liiallisen välyksen, melun ja/tai tärinän seurauksena.

Autoa ei ole huollettu tai korjattu valmistajan suositusten mukaisesti. Viat, joista ei ole välittömästi ilmoitettu valtuutetulle Lexus-korjaamolle tai joissa Lexus-valtuutetulle korjaamolle ei ole annettu mahdollisuutta tehdä korjausta.

Korjausta ei ole suorittanut Lexus-valtuutettu korjaamo.

Vika, joka johtuu ajoneuvon käytöstä valmistajan suositusten vastaisesti (esim. väärinkäyttö, kilpakäyttö, äärimmäinen maastoajo, viritys tai ylikuormaus. 

Vika, joka johtuu ulkoisesta syystä ja/tai luonnonilmiöstä (esim. veden tai pölyn tunkeutuminen, kiven iskut, tulvat, jäätyminen, myrsky, luonnonkatastrofit, onnettomuus, tulipalo, räjähdykset, sota, levottomuudet, vallankaappaus, tahallinen tai haitallinen toiminta, luvaton käyttö, suola, lasin syöpyminen ja naarmut, likaantuminen, kiveniskut).

Viat, joiden katsotaan oleva Lexuksen vastuuseen kuulumattomia.

Välilliset vauriot, jotka ovat aiheuttaneet muista kuin Lexus-lisävarusteita tai erikoisvarusteista.

Tahallisesta tai törkeästä huolimattomuudesta johtuvien vikojen korjaukset (ml. sopimattomat voiteluaineet ja polttoaine).

Auton alkuperäiseen suunnitteluun tehtyjen muutosten tai tiettyjen lisävarusteiden asennuksen vuoksi ajoneuvo ei enää täytä valmistajan tyyppihyväksyntää.

Autoon on asennettu osia, joiden laatu ei vastaa alkuperäisen valmistajan osia. 

Viat, jotka seurauksena väärin asennetuista renkaista, väärästä korjauksesta tai yksittäisten osien sopimattomasta vaihdosta.

Seurauksena viallisesta asennuksesta.

Mahdolliset välilliset kustannukset: Tulojen menetys, kuljetus-, hinaus-, puhelin ja majoituskulut, sijaisauto ja omaisuuden tai arvoesineiden menetys.

Esteettisiä viat, esim. maalipinnan- ja ruosteenkorjaus, värimuutokset, muodonmuutos, vesivuodot ja kondenssivauriot.

Auto ei ole ensirekisteröity Euroopan markkina-alueella.