1. Tutustu Lexukseen
  2. Ajankohtaista
  3. ATP & Lexus Ink Major Global Partnership
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
  • AJANKOHTAISTA

    ATP Tour ja Lexus globaaliin yhteistyöhön

  • Lexus aloittaa ATP Tourin virallisena Platinum-yhteistyökumppanina. Lue lisää alta.

Lexus aloittaa ATP Tourin virallisena yhteistyökumppanina tästä vuodesta 2023 alkaen. Monivuotisen yhteistyön aikana Lexus nähdään niin ATP Tourin digitaalisilla alustoilla kuin myös ATP Tourin kiertueella, esimerkiksi  Cinch Championships ja Rothesay International -tennisturnauksissa Iso-Britanniassa sekä Fayez Sarofim & Co. U.S. Men's Clay Court Championship -turnauksessa USA:ssa. Vuoden ehdoton kohokohta on Italian Torinossa 12-19.11.2023  järjestettävä arvostettu Nitto ATP Finlas -turnaus, johon osallistuu kahdeksan maailmanlistan parhaiten sijoitettua pelaajaa sekä nelinpelijoukkuetta. Yhteistyön myötä turnausjärjestäjän käytössä on Lexuksen sähköistettyjä ajoneuvojamukaan lukien täysin uusi täyssähkömalli Lexus RZ 450e.

Lexus on sähköistymisen edelläkävijä premium-luokan autoissa, ja pitkän tähtäimen visio on siirtyä kohti kokonaisvaltaista ekologisesti kestävää liikkumista. Lexuksen laaja mallisto sisältää itselataavia hybridejä, ladattavia plug-in hybridejä sekä tehokkaita täyssähkömalleja. Kattava sähköistetty mallisto yhdessä edellä mainitun vision kanssa on linjassa myös ATPOpens in new window Tourin ilmastotavoitteen (ATP Serves ja UN Sports for Climate Action) kanssa, joka sisältää mm. tavoitteen nollapäästöistä vuoteen 2040 mennessä.

Massimo Calvelli, ATP:n toimitusjohtaja: "ATP Tour- ja Lexus-brändit kertovat tarinan innovaatiosta, suorituskyvystä ja erinomaisuudesta, mikä sopii täydellisesti yhteen myös ATP Serves -ilmastotoimiemme kanssa. Molemmat brändit keskittyvät tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä faneille ja asiakkaille, ja olemme iloisia voidessamme toivottaa Lexuksen tervetulleeksi ATP Tour Platinum -kumppaniksi.

Pascal Ruch, Toyota Motor Europen (TME) varatoimitusjohtaja ”Meillä Lexuksella kaiken tekemisemme lähtökohta on ihminen. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokemuksen, joka nostattaa hymyn huulille. Tämä sopii täydellisesti yhteen tenniksen kanssa, jossa yksilön huippusuoritus luo ennennäkemätöntä jännitystä. Olemme innoissamme yhteistyöstä ATP Tourin kanssa, ja siitä, että saamme jakaa intohimon huipputason tennikseen miljoonien fanien kanssa ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella."

Media-yhteydenotot: communications@atptour.com

ATP:

Association of Tennis Professionals (ATP) on tenniksen miesammattilaispelaajien etujärjestö. Lisätietoa: www.ATPTour.comOpens in new window