1. Omistajalle
 2. Huoltopalvelut
 3. Hybridin-kuntotarkastus
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
HUOLTOPALVELUT

HYBRIDIN KUNTOTARKASTUS

HYBRIDIAJON EDELLÄKÄVIJÄ

Hybridiajon edelläkävijän roolissa vastuullamme on varmistaa, että Lexus-hybridiajoneuvosi toimii ongelmitta. Siksi tarjoamme hybridin kuntotarkastuksen.

HYBRIDITEKNOLOGIAN ASIANTUNTIJAT

Lexus-hybridiajoneuvoja huollettaessa on parasta luottaa valtuutettuihin Lexus-huoltoihin, joiden mekaanikot ovat suorittaneet Lexus Certified Training –koulutusohjelman ja jotka ovat laajasti arvostettuja ammattilaisia. Lexus-asiantuntijoiden osaaminen ja tietämys hybriditeknologiasta on aina ajan tasalla ja he ovat koulutettu käyttämään kaikista kehittyneimpiä työkaluja ja järjestelmiä. Siksi Lexuksesi on parhaissa käsissä.

 • Hybridin kuntotarkastus
  Hybridin kuntotarkastus on vuosittainen Lexus huollossa, määräaikaishuollon yhteydessä tehtävä tarkastus, jolla varmistetaan, että Lexus-hybridiajoneuvosi toimii optimaalisesti. Arvioimme Lexuksesi koko hybridiajojärjestelmän ja tarjoamme kaiken tiedon, jota tarvitset ymmärtääksesi sen toimintakunnon. Kaikki yksityiskohdat ovat selitetty selkeästi ja mikäli jokin osa järjestelmässä vaatii huoltamista, siitä kerrotaan samalla kun annamme suosituksen seuraavista vaiheista.

  1. HYBRIDIAKUN TARKASTUS Järjestelmä analysoi hybridiakun kunnon.
  2. AJOJÄRJESTELMÄN TARKASTUS Järjestelmä analysoi ajojärjestelmän tehokkuuden.
  3. JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN TARKASTUS Järjestelmä analysoi jäähdytysjärjestelmän tehokkuuden.

 • Mielenrauhaa
  Vuosittainen hybridin kuntotarkastus on maksuton Lexus-huollon yhteydessä. Pitämällä huolta hybridisi kunnosta säännöllisillä tarkastuksilla, voivat Lexus-mekaanikot löytää potentiaaliset huoltotarpeet ennen kuin niistä tulee suurempia kustannuksia.

 • Hybridiakkuturva
  Lexus-hybridiosilla ja -akulla on vakiona viiden vuoden tai 100 000 km valmistajan takuu. Mikäli teet hybridin kuntotarkastuksen Lexus-huollossa määräaikaishuollon yhteydessä, tarjoamme yhden lisävuoden (tai 15 000 km) hybridiakkuturvan sekä merkinnän huoltokirjaasi. Tätä voidaan jatkaa vuosittain 10 vuoteen saakka auton ensirekisteröinnistä. Tämä tarkoittaa vuosikymmenen mielenrauhaa, sillä tiedät, että mikäli epätodennäköinen tapahtuma tulee eteesi ja akku vaatii korjausta, Lexus-asiantuntijat ovat apunasi.

VASTAUKSIA HYBRIDIKYSYMYKSIIN

Mikäli sinulla on kysymyksiä hybridien huoltoon liittyen, ole yhteydessä lähimpään Lexus-huoltoosi.

 

 • Ei maksa. Sinun ei tarvitse huoltaa hybridimoottoria useammin kuin tavallista moottoria ja määräaikaishuollot sekä pienemmät korjaukset ovat edullisempia kuin tavallisella moottorilla.

  Kaikille ajoneuvotyypeille on yhteistä, että säännöllinen huoltaminen pitää autosi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Mitä enemmän käytät autoasi, sitä useammin sitä pitää myös huoltaa. Paikallinen Lexus-jälleenmyyjäsi osaa auttaa optimaalisen huoltovälin määrittämisessä ja kertoa, miten voit pitää huolta hybridiakkusi ja muiden osien kunnosta.

  Ole yhteydessä lähimpään Lexus-jälleenmyyjääsi, joka auttaa mielellään sopivan ajan varaamisessa.

  Hybridin kuntotarkastus -raportissa kerrotaan yksityiskohtaisesti autosi kunnosta. Sen lisäksi, että raportti osoittaa, että autosi on huollettu ja olet saanut yhden vuoden lisäturvan, kokonaisvaltainen raportti korostaa hybridijärjestelmässä myös asioita, jotka saattavat vaatia huomiota tulevaisuudessa. Raportti jää sinulle ja voit hyödyntää sitä tulevaisuudessa ja käyttää sitä vertailukohtana seuraavan Hybrid Health Check –tarkastuksen yhteydessä.

 • Lexuksen hybridiakut on valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti ja ne ovat suunniteltu kestämään. Se, kuinka kauan hybridiakkusi kestää, riippuu käytöstä ja ajotavasta. Lisäksi säännöllisellä huoltamisella on tärkeä osa akkusi elinkaaren pidentämisessä. Lexuksen hybridiakut voivat kestää yhtä kauan kuin autosi, tehden hybridistä yhden toimintavarmimmista ratkaisuista.

  Lexus on uskonut hybriditeknologiaan ja kehittänyt sitä vuodesta 2004 saakka. Jokainen Lexuksen itselataava hybridimalli hyödyntää viimeisimpiä teknologisia innovaatioita ja on suunniteltu tarjoamaan fiksun vaihtoehdon kuljettajalle sekä ympäristöystävällisyyden että ajomukavuuden puolesta. Markkinoiden laajin luksushybridivalikoima mahdollistaa, että jokaiseen elämäntilanteeseen löytyy sopiva hybridi.