1. Tutustu Lexukseen
  2. Ajankohtaista
  3. LEXUS ON DAVIS CUP BY RAKUTEN -KILPAILUN FINAALIEN VIRALLINEN AUTOYHTEISTYÖKUMPPANI
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Davis Cup by Rakuten

LEXUS ON KILPAILUN VIRALLINEN KUMPPANI

Lexus toimii vuoden 2022 Davis Cup by Rakuten -kilpailun finaalien pääyhteistyökumppanina. Kaksiosainen tapahtuma alkaa Bolognassa, Glasgow’ssa, Hampurissa sekä Valenciassa 13.–18. syyskuuta järjestettävällä lohkovaiheella ja huipentuu pudotuspeleihin, jotka järjestetään Malagassa 22.–27. marraskuuta.

Lexuksen ja Davis Cupin välillä on autenttinen yhteys, sillä sekä asiakkaat että fanit haluavat ylellisiä ja unohtumattomia kokemuksia. Yhteistyössä painotetaan ”Lexus Electrified” -visiota ja se saa synergiaa yhden maailman kiinnostavimman tennisturnauksen sähköistävästä energiasta sekä Lexuksen sähkö- ja hybridiautojen tarjoamasta ylellisen nautinnollisesta ajokokemuksesta. Tänä vuonna turnauksen keskiössä on Lexus Electrified -mallistosta RX Performance Hybrid, NX Plug-in Hybrid, Täyssähköinen RZ sekä UX Hybrid. Uuden sukupolven RX on esillä Espanjassa ja Italiassa pelattavissa otteluissa ja RZ puolestaan Saksassa ja Isossa-Britanniassa pelattavissa otteluissa.

Tapahtuman virallisena autoyhteistyökumppanina Lexus vastaa turnauksen aikana 16 kilpailevan maan pelaajien ja tiimien kuljetuksista tenniskylään.

Vuonna 1900 perustettu Davis Cup by Rakuten on kasvanut suurimmaksi vuosittaiseksi maailmanmestaruuskilpailuksi, ja vuonna 2021 siihen osallistui 142 maata. Finaalien alkusarjassa 16 joukkuetta kilpailee neljässä eri lohkossa ja jokaisen lohkon kaksi parasta joukkuetta jatkaa marraskuussa pelattaviin pudotuspeleihin.