1. Tutustu Lexukseen
  2. Ajankohtaista
  3. Lexus mukana jääkiekkoilun huipulla
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
AJANKOHTAISTA

LEXUS ON MUKANA SUOMALAISEN JÄÄKIEKKOILUN HUIPULLA

Moni NHL-jääkiekkoa seurannut on varmasti huomannut Lexuksen olevan aktiivisella otteella mukana jääkiekon kiehtovassa maailmassa. Merkin intohimo urheilua ja aktiivista elämäntyyliä kohtaan ei rajoitu nk. taalajäille, vaan myös kotimainen huippukiekkoilu ansaitsee arvoisensa huippuluokan pelaajan yhteistyökumppanikseen.

Alkavalla kotimaisella kiekkokaudella Lexus on näyttävästi mukana sekä tehokkaalla peliajalla, että sen ulkopuolella. Lexus Kaivoksela sekä Lexus Espoo toimivat HIFK:n autokumppaneina ja Lexus Tampere tukee ylpeästi kotiseudun joukkuettaan Ilvestä. Lisäksi yhteistyö ulottuu myös Mestiksen puolelle Lexus Espoon omalla kotikentällä, kun yhteistyö Kiekko-Espoon kanssa voimistuu entisestään. Myös pohjoisempi ulottuvuus on mukana, sillä Lexus Oulu jatkaa yhteistyötään Kärppien kanssa.

"Olemme innoissamme alkavasta jääkiekkokaudesta. Edellisiin vuosiin verrattuna entistä useampi suomalainen huippukiekkoilija pelaa tällä kaudella kotimaisissa sarjoissa. Käsillä onkin kiinnostavin jääkiekkokausi pitkään aikaan,” toteaa Tommi Lahtinen (Head of Lexus Finland).

”Lexus on tunnettu laadustaan ja vuosikymmenien kokemuksestaan sähköistettyjen SUV-mallien valmistajana. Uskomme, että nämä Lexus-jälleenmyyjien solmimat yhteistyöt auttavat lisäämään Lexuksen tunnettavuutta Suomessa ja tarjoavat mahdollisuuden tuoda sähköistetyt tuotteemme lähemmäksi kiinnostuneita asiakkaita.”

Lexus tarjoaa sähköistettyjä voimalinjoja kaikkiin tarpeisiin, itselataavan hybridin, ladattavan hybridin ja tietenkin täyssähköisten mallien muodossa. Lexus pelaa jo automaailman huippuliigassa, joten tavoittelemme nousua kärkikamppailuun myös Suomessa.

AJANKOHTAISTA

NHL-MAALIVAHTI KEVIN LANKINEN LUOTTAA LEXUKSEEN