1. Omistajalle
  2. Connected-palvelut
  3. Edistyksellinen multimedialaite
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
JOHTAVAA TEKNOLOGIAA

EDISTYKSELLINEN MULTIMEDIALAITE

Tutustu Lexuksen helppokäyttöiseen ja edistykselliseen multimedialaitteen käyttökokemukseen, jota Lexus Link+ -sovelluksen Connected-palvelut laajentavat entisestään. Nauti henkilökohtaisesti räätälöidystä sisällöstä reaaliaikaisesti päivittyvän navigoinnin sekä älypuhelimen yhdistettävyyden ansiosta.

EDISTYNEET OMINAISUUDET

Kehittynyt yhdistettävyys

Yhdistä älypuhelin autoosi ja koe yhä henkilökohtaisempi ajokokemus. Jokainen ominaisuus on kehitetty huolettomuus ja käyttökokemus edellä.
VAIVATON YHDISTÄMINEN

BLUETOOTH-YHTEENSOPIVUUS

Koe langaton käyttökokemus yhdistämällä älypuhelimesi multimedialaitteeseen Bluetoothin avulla. Kun puhelimesi on Lexuksen sisällä, auto muodostaa yhteyden automaattisesti ja huomaamatta.
ENNAKOI MUUTOKSET

Päivittyvä navigointi

Ajantasainen ja luotettava navigointi on tärkeä osa huoletonta ajokokemusta. Lexuksen navigoinnin ajo- ja liikennetiedot päivittyvät automaattisesti, jotta olet aina ajan tasalla liikenteessä tapahtuvista muutoksista ja pääset ajoissa perille.
PYSY AJAN TASALLA

SOVELLUSKAUPPA

Varmista, että sinulla on aina uusin versio Lexus Link+ -sovelluksesta käytössäsi, jotta löydät uusimmat ominaisuudet ja mielenkiintoiset sovellukset ja saat pidettyä navigointisi ajan tasalla.