1. Omistajalle
  2. Connected-palvelut
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
CONNECTED-PALVELUT JA MULTIMEDIA

BLUETOOTH®

TEE JOKAISESTA MATKASTASI VIELÄKIN MUKAVAMPI HYÖDYNTÄMÄLLÄ AUTOSI BLUETOOTH®-TEKNOLOGIAA.

YHDISTÄ MATKAPUHELIMESI BLUETOOTH®-YHTEYDEN AVULLA

Yhdistämällä matkapuhelimesi voit sekä soittaa ja vastaanottaa puheluita että käyttää monia muita älypuhelimesi ominaisuuksia turvallisesti myös tien päällä.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

 

Onko sinulla kysyttävää autosi Bluetooth-teknologiasta? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä lähimpään Lexus-jälleenmyyjääsi.

Bluetooth-teknologia hyödyntää tiettyä radiotaajuutta, jonka avulla dataa voidaan siirtää langattomasti lyhyen matkan päähän. Se on turvallinen tapa välittää dataa ja sitä hyödynnetään niin matkapuhelimessa kuin esimerkiksi kameroissakin.

1. Ota Bluetooth käyttöön matkapuhelimesi asetuksista

2. Varmista, että autosi vaihteenvalitsin on P-asennossa ja käynnistä autosi painamalla "POWER"-nappia. Älä koske polkimiin. Autosi audio-ja multimedialaitteisto käynnistyy.

3. Järjestelmän ollessa aktiivinen, paina keskikonsolin "MENU"-nappia tuodaksesi valikon näkyviin.

4. Sen jälkeen valitse "SETUP" > "BLUETOOTH" > "ADD DEVICE" ja valitse oma laitteesi listalta.

5. Seuraa laitteesi ohjeita viimeistelläksesi yhdistämisen. Tarvittaessa näppäile laitteen pyytämä koodi yhteyden viimeistelemiseksi.

6. Kun laitteesi on yhdistetty, palaa "BLUETOOTH"-valikkoon ja valitse haluatko yhdistää laitteesi puhelimena, musiikinkuuntelulaitteena vai molempina.

7. Jatkossa autosi tunnistaa laitteen automaattisesti, mikäli laitteen Bluetooth-tila on käytössä.

8. Kun olet yhdistänyt matkapuhelimesi, soitat ja vastaanotat puheluita turvallisesti myös tien päällä. Mikäli haluat kuunnella audiosisältöä laitteestasi, valitse multimediajärjestelmän lähteeksi "AUDIO".

Mikäli sinulla on ongelmia Bluetooth-yhteytesi kanssa, tarkasta alla luetellut kohdat. Ota tarvittaessa yhteyttä lähimpään Lexus-jälleenmyyjääsi.

1. Tarkista matkapuhelimesi yhteensopivuus edellä mainitun työkalun avulla.

2. Varmista, ettei puhelin tai auto yhdisty toiseen laitteeseen. Valitse "Settings", "Bluetooth" ja "Add phone" varmistaaksesi, että autosi tunnistaa laitteesi turvalliseksi.

3. Tarvittaessa poista toinen Bluetooth-laite tilapäisesti.