1. Omistajalle
  2. Connected-palvelut
  3. Multimedialaitteen-ohjelmistopaivitys
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
CONNECTED-PALVELUT JA MULTIMEDIA

MULTIMEDIALAITTEEN OHJELMISTOPÄIVITYS

Multimedialaitteen ohjelmistopäivitys sisältää älypuhelimen yhdistämisen ES-, NX-, tai UX-mallillesi. Tarkista lähimmältä Lexus-jälleenmyyjältäsi, onko ohjelmistopäivitys saatavilla autollesi.

ENEMMÄN MUKAVUUTTA

Multimedialaitteen ohjelmistopäivitys on saatavilla vuosina 2017-2019 valmistettuihin Lexus ES-, UX- ja NX-malleihin. Paranna liitettävyyttä yhdistämällä älypuhelimesi Apple CarPlayn™* ja Android Auton™* kautta. Sen jälkeen voit käyttää lukuisia toimintoja, kuten puhelut, tekstiviestit, WhatsApp, navigointi ja musiikkisovellukset, turvallisesti ja kätevästi Lexuksen multimedianäytöllä.

Ota yhteys Lexus-jälleenmyyjään multimedialaitteesi ohjelmistopäivityksen suorittamiseksi.

KÄTEVÄ ÄÄNIOHJAUS

Nauti sujuvasta ja keskittyneestä ajokokemuksesta hallitsemalla älypuhelintasi äänelläsi. Multimedialaitteen ohjelmistopäivityksen* jälkeen voit käyttää Siriä® iPhonessa® tai Google Assistantia® Android-älypuhelimessa. Anna navigointikomentoja, soita puheluja tai lähetä ja vastaanota viestejä kätevästi, mukavasti ja turvallisesti.

VIIHDETTÄ JOKAISELLE MATKALLE

Apple CarPlay™ ja Android Auto™ tarjoavat helpon pääsyn yhteensopiviin suosikkisovelluksiisi multimedianäytössä. Nauti ajon aikana mieleisestäsi musiikista Spotifyn® tai Pandoran® kautta. Voit sanella ja lähettää WhatsApp™-viestejä tai valita kiinnostavan podcastin.

SAUMATONTA NAVIGOINTIA

Navigoi määränpäähäsi helposti. Apple CarPlayn™ ja Android Auton™ avulla voit käyttää Google Mapsia™ tai Wazea™ navigointiin.

Apple, iPhone, Apple CarPlay™, Siri ovat Apple Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Android, Android Auto™, Google Maps, Google Assistant, Waze ovat Google LLC:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Spotify on Spotify AB:n rekisteröity tavaramerkki.
WhatsApp on WhatsApp Inc.:n rekisteröity tavaramerkki.
Pandora on Pandora Media LLC:n rekisteröity tavaramerkki