1. Tutustu Lexukseen
  2. Ajankohtaista
  3. Latvala RX 500h
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
RX 500h PERFORMANCE HYBRID

JARI-MATTI LATVALAN VALINTA ON RX 500h

TOYOTA GAZOO Racing World Rally Teamin tiimipäällikkö Jari-Matti Latvala luottaa Lexukseen. Katso video uuden, ylellisen RX 500h Performance Hybrid -mallin luovutuksesta Lexus Tampereella ja hänelle järjestetystä yllätystervehdyksestä.

LADATTU YLELLISYYDELLÄ

RX 500h Performance Hybrid

RX 500h Performance Hybrid on Lexuksen ensimmäinen ahdettuun bensiinimoottoriin pohjautuva itselataava hybridi. Sen tehokkuuden taustalla on täysin uusi hybridijärjestelmä, joka koostuu 2,4-litraisesta ahdetusta moottorista ja kuusivaihteisesta automaattivaihteistosta. Se kiihtyy 0-100 km/h nopeasti, vain 5,9 sekunnissa, 371 hv:n tehon ja 645 Nm:n väännön ansiosta ja tarjoaa huippuluokan ajodynamiikan DIRECT4- nelivetojärjestelmän avulla. 

Jari-Matti Latvala

18 osakilpailua voittanut Jari-Matti Latvala on WRC-historian kokenein kuljettaja, ja hän on ollut osa TOYOTA GAZOO Racing World Rally Teamia vuodesta 2017 saakka, jolloin talli perustettiin. Hän aloitti nykyisessä tehtävässään tiimipäällikkönä vuonna 2021 ja on sen jälkeen johdattanut tiimin kahteen perättäiseen mestaruuteen.