1. Tutustu Lexukseen
  2. Ajankohtaista
  3. Lexus ATP Tour Partnership
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
YHTEISTYÖ

LEXUS X ATP TOUR

Lexus aloitti monivuotisen yhteistyön ATP:n (Association of Tennis Professionals) autoyhteistyökumppanina ja ATP-kiertueen Premium Partnerina vuonna 2023.

Sekä Lexus että ATP Tour kertovat molemmat tarinaa innovaatioista, suorituskyvystä ja täydellisyyden tavoittelusta. Fanit ja asiakkaat ovat aina etusijalla ja molemmat brändit pitävät unohtumattomat kokemukset keskiössä.

NÄE PELAAJAT UUDESSA VALOSSA

LEXUS ATP HEAD2HEAD -SISÄLTÖSARJA

Tutustu jännittävään sisältösarjaan, jossa pelaajat kilpailevat kentän ulkopuolella. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan YouTubessa.

EUROOPAN TURNAUKSET

Sen jälkeen kun yhteistyö julkistetiin kesäkuussa 2023, Lexus on sponsoroinut lukuisia innostavia ATP-turnauksia, kuten ATP 500 Cinch Championship ja ATP 250 Rothesay International Isossa-Britanniassa, ATP 500 Hamburg European Open Saksassa, ATP 250 Generali Open Itävallassa sekä ATP 250 Astana Open Kazakstanissa tarjoten vahvaa merkin läsnäoloa kilpailupaikoilla sekä mediassa ja verkossa.

Kauden 2023 päätös oli yhtä jännittävä, sillä Lexus sponsoroi loka-marraskuun vaihteessa pelattua ATP 1000 Paris Rolex Mastersia sekä kauden huipentanutta Nitto ATP Finals -kilpailua Torinossa marraskuussa. Jälkimmäiseen Lexus tarjosi 45 sähköistettyä autoa, mukaan lukien täyssähköiset RZ 450e- ja UX 300e -mallit.

LEXUKSEN SPONSOROIMA
TURNAUSKALENTERI 2024

LEXUS X ATP TOUR

TÄYDELLINEN MATCH

Tennis ja Lexus - täydellinen pari. Valmistautuminen, ponnistelut, hetket, jotka saavat sydämesi sykkimään.