1. Tutustu Lexukseen
  2. Ajankohtaista
  3. Lexus ATP Tour Partnership
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
YHTEISTYÖ

LEXUS X ATP TOUR

Lexus on aloittanut monivuotisen yhteistyön ATP:n (Association of Tennis Professionals) autoyhteistyökumppanina ja ATP-kiertueen Premium Partnerina.

Sekä Lexus että ATP Tour kertovat molemmat tarinaa innovaatioista, suorituskyvystä ja täydellisyyden tavoittelusta. Fanit ja asiakkaat ovat aina etusijalla ja molemmat brändit pitävät unohtumattomat kokemukset keskiössä.

2023 EUROOPAN TURNAUKSET

Sen jälkeen kun yhteistyö julkistetiin kesäkuussa, Lexus on sponsoroinut lukuisia innostavia ATP-turnauksia, kuten ATP 500 Cinch Championship ja ATP 250 Rothesay International Isossa-Britanniassa, ATP 500 Hamburg European Open Saksassa, ATP 250 Generali Open Itävallassa, ATP 250 Astana Open Kazakstanissa tarjoten vahvaa merkin läsnäoloa kilpailupaikoilla sekä mediassa ja verkossa. Kauden päätös tulee olemaan yhtä jännittävä. Lexus sponsoroi loka-marraskuun vaihteessa pelattua ATP 1000 Paris Rolex Mastersia ja kauden huipentavaa Nitto ATP Finals -kilpailua Torinossa 12.-19. marraskuuta. Jälkimmäiseen Lexus tarjoaa 45 sähköistettyä autoa, mukaan lukien täyssähköiset RZ 450e- ja UX 300e -mallit.

LEXUS X ATP TOUR

TÄYDELLINEN MATCH

Tennis ja Lexus - täydellinen pari. Valmistautuminen, ponnistelut, hetket, jotka saavat sydämesi sykkimään.