1. Omistajalle
  2. Huoltopalvelut
  3. Renkaat
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
HUOLTOPALVELUT

RENKAAT

Sopivilla renkailla varmistat oman ja muiden matkustajien turvallisuuden, sekä optimaalisen suorituskyvyn autollesi. Lexuksen rengaspalvelut auttavat sinua löytämään autollesi sopivat renkaat.

SUORITUSKYKYÄ TEILLÄ

On äärimmäisen tärkeää turvallisuuden kannalta, että auton renkaat ovat hyvässä kunnossa. Renkaiden kunnolla on myös vaikutusta auton pysähtymismatkaan märällä tiellä. Renkaiden valinnassa täytyy huomioida lukuisia eri tekijöitä, kuten pito, hallittavuus märällä ja kuivalla alustalla, vakaus kovissa nopeuksissa, ajomukavuus, melutasot, palaute tienpinnasta ja polttoainetaloudellisuus.

Renkaiden huono kunto heikentää ajokokemustasi. Liian pitkä käyttöaika vaikuttaa auton pysähtymismatkaan ja vaarantaa sinun ja muiden matkustajien turvallisuuden. Oikeilla ja hyväkuntoisilla renkailla saat autollesi paremman pidon, joka vaikuttaa kääntymiseen, jarruttamiseen ja suorituskykyyn.

LEXUS TALVIRENKAAT

LEXUS TALVIRENKAAT

Sopivat talvirenkaat pitävät sinut valmiina kaikissa keliolosuhteissa. Talvirenkaissa on käytetty seosta, joka pysyy notkeana myös matalissa lämpötiloissa. Niissä on myös syvemmät urat, jotka siirtävät veden ja loskan sivuun sekä lukuisia pieniä leikkauksia, jotka lisäävät pitoa jarrutuksessa, liikkeellelähdössä ja kääntymisessä. Ne myös vähentävät oleellisesti pysähtymismatkaasi.

Tämä yhdistelmä mahdollistaa, että renkaat toimivat kylmässä ympäristössä ja teillä, jotka ovat märkiä, lumisia tai jäisiä.

RENKAIDEN HUOLTAMINEN

Renkaiden huolenpito ei ainoastaan paranna turvallisuuttasi, vaan vähentää myös todennäköisyyttä kalliille huolloille tulevaisuudessa. Hyväkuntoiset renkaat ovat myös kaikista polttoainetaloudellisimmat.

Huomaamalla ajoissa merkkejä renkaiden kulumisesta, voit välttyä pidemmiltä jarrutusmatkoilta, vesiliirroilta ja renkaiden puhkeamiselta. Yleisiä kulumisen merkkejä on matala rengaspaine, epätasainen kulutuspinta, värinä ajaessa, epätavalliset äänet ja heikentynyt käsiteltävyys märällä tiellä.

Mikäli havaitset mitään oheisista merkeistä, käy lähimmässä Lexus-huollossa rengastarkastuksessa. Lexus-asiantuntijat suosittelevat, että tarkistat rengaspaineen säännöllisesti ja varmistat, että urasyvyys ei ole kesärenkaissa koskaan alle 1,6 mm ja talvirenkaissa alle 3 mm. Tarkasta myös säännöllisesti, että renkaissasi ei ole viiltoja, kulumista tai niihin kuulumattomia esineitä.

LEXUS RENGASHUOLTO

Asiantuntijamme ovat sitoutuneet saamaan sinut takaisin tielle niin pian kuin mahdollista. Mikäli havaitset ongelmia renkaissasi, käy lähimmällä Lexus-jälleenmyyjälläsi. Asiantuntijamme tarkastavat renkaasi ja korjaavat tai vaihtavat ne.