1. Tutustu Lexukseen
  2. Ajankohtaista
  3. Ylellisyyttä yksinkertaisuuden kautta
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Lexus RX

YLELLISYYTTÄ YKSINKERTAISUUDEN KAUTTA

Runsaat yksityiskohdat ja koristelu eivät välttämättä ole paras tapa ilmaista ylellisyyttä. Kuten RX:n sisätilat osoittavat, vähemmän on enemmän ja yksinkertaisuudella voidaan viestiä tehokkaammin korkeasta laadusta.

Tyylikäs ja nykyaikainen lähestymistapa näkyy heti oven avaamisesta lähtien: pinnat ovat selkeitä ja hillittyjä, mikä luo välittömästi tunteen tilavuudesta ja hienostuneisuudesta.

Pelkistetyt yksityiskohdat eivät millään tavoin vähennä Lexuksen kuuluisien Takumien käsityönä valmistetun ylellisyyden vetovoimaa. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota verhoiluiden, istuimien ja käsinojien laadukkaaseen tuntumaan, ja jopa ovien avaamisesta ja sulkemisesta syntyvään tuntumaan ja ääneen on kiinnitetty huomiota, jotta ne miellyttäisivät aisteja laadullaan.

Muotoilun yksinkertaisuus näkyy esimerkiksi siinä, miten kojelauta pyyhkäisee auton läpi yksinkertaisena, jatkuvana muotona. E-Latch-järjestelmä mahdollistaa perinteisiin ovenkahvoihin nähden alemman sijoittelun, minkä avulla ovipaneeleista on saatu luonnollinen jatke kojelaudalle.

Yksinkertaisuuden teema täydentää erinomaisesti Lexuksen Tazuna-ohjaamokonseptia, jossa hallintalaitteiden, mittariston sekä multimedialaitteen sijaintia on järkeistetty, jotta huomio keskittyy edessä olevaan tiehen. Konsepti toteuttaa tilan, joka antaa kuljettajalle syvemmän ja intuitiivisemman yhteyden autoon, jolloin sitä voidaan hallita tarkoituksenmukaisesti.

Se, mitä autossa matkustavat näkevät, kokevat ja kuulevat, vahvistaa muotoilun vaikutusta. Siksi kaikesta huokuu ylellisyys, mukavuus ja korkealaatuisuus, olipa kyseessä multimediajärjestelmän toimivuus, verhoilujen ulkonäkö ja tuntuma, auton tunnelmavalaistus tai oven sulkeutumisen tuottama rauhoittava ääni.

Se heijastuu jopa tapaan, jolla voit kommunikoida auton kanssa. "Hey Lexus" -avustin osaa reagoida luonnollisiin komentoihin. Voit kertoa sille, että olet nälkäinen, jolloin järjestelmä ehdottaa lähellä olevia ruokapaikkoja tai kertoa, että sinulla on kylmä, jolloin auton ilmastointia säädetään lämpimämmälle.

RX:n sisätilojen muotoilu tarjoaa SUV:lle tyypillistä käytännöllisyyttä, mukavuutta ja joustavuutta. Älykkään suunnittelun myötä takana matkustavilla on enemmän polvitilaa ja matalampi ikkunalinja sekä laajempi näkyvyys eteenpäin lisäävät avaruutta. Istuimen matalampi lantiopiste ja sähkösäädöt helpottavat sisääntuloa. Tavaratilan kapasiteetti vastaa edellisen sukupolven mallia, vaikka uudessa RX:ssä on lyhyempi takaylitys. Tilaa on saatu aikaan suunnitteluratkaisuilla, kuten ohuemmalla tavaratilan luukulla, pystymmällä jousituksella ja matalammalla kuorman lastauskorkeudella.
Pysy kuulolla

Tilaa RX-mallin uutiskirje