1. Tutustu Lexukseen
  2. Ajankohtaista
  3. What Car? LBX
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
AJANKOHTAISTA

LBX ON WHAT CAR?:N VALINTA VUODEN AUTOKSI

Johtava automedia What Car? on valinnut Lexus LBX:n vuoden autoksi ja pieneksi SUV-malliksi. Uuden LBX:n odotetaan olevan käänteentekevä malli Lexukselle, sillä sen myötä merkille tunnusomainen laatu ja ylellisyys on entistä useamman saavutettavissa.

”What Car?:n Vuoden auto -titteli on varattu mallille, joka on edistänyt asioita pisimmälle viimeisen 12 kuukauden aikana, ja tänä vuonna se on Lexus LBX. Huolimatta siitä, että malli kilpailee erittäin kilpaillussa pienten SUV-mallien markkinassa, se on kokonaisvaltaisesti kilpailijoitaan parempi, eikä vähiten siksi, että se on luokassaan ensimmäinen auto joka yhdistää hybridin taloudellisuuden ison auton ylellisyyteen. Ja aikana, jolloin hinnat näyttävät nousevan nousemistaan, se tarjoaa nämä vahvuudet hämmästyttävän houkuttelevaan hintaan.”
Steve Huntingford, toimittaja, What Car?
”Tämä palkinto on suuri ylpeyden ja innostuksen lähde kaikille, jotka ovat olleet mukana valmistamassa LBX-mallia aina pääinsinööristä tuotantolinjalla työskenteleviin. Se palkitsee valtavat ponnistelut joita on tehty sellaisen pienen auton valmistamiseksi, joka on kaikin puolin ensiluokkainen ja aidosti Lexus.”
Chris Hayes, johtaja, Lexus UK
ENNAKKOMYYNNIN KAMPANJA

EASY OSAMAKSUUN KORKO 2,9 % + KULUT

LBX:n ostajalle nyt Lexus Easy Osamaksuun korko 2,9 % + edullisemmat kulut.

LBX Launch Edition Elegant esim. 289 €/kk*.

*ESIMERKKILASKELMA: Lexus LBX 200h Launch Edition Elegant 38 097,92 € (sis. toimituskulut 600 €)

LEXUS EASY OSAMAKSU 289,49 €/kk. Sopimusaika 60 kk. Kilometrit 50 000 km. Käsiraha 25,00 % (9 524,47 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä / taattu hyvityshinta 15 162,06 €. Korko 2,90 %. Käsittelymaksu 7,00 €/kk. Perustamiskustannus 60,00 €. Todellinen vuosikorko 3,39 %. Luoton määrä 28 573,45 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 32 248,80 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.