1. Lexus-mallisto
  2. Löydä sopivin Lexus-mallisi
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
MALLISTO

LÖYDÄ SOPIVIN MALLI

Vastaa muutamaan kysymykseen löytääksesi itsellesi sopivimman vaihtoehdon Lexuksen sähköistettyjen mallien joukosta.

Kolme syytä valita Lexus

01

Erinomaista laatua

Lexus-mallit ovat tunnettuja laadusta ja kestävyydestään. Osoituksena tästä tarjoamme autoihimme veloituksettoman Lexus Relax -turvan jopa 10 vuoteen saakka sekä sähköautoihimme lisäksi miljoonan kilometrin akkuturvan.
02

Korkealuokkaista viimeistelyä

Kaikki Lexus-mallit valmistetaan Japanissa, jossa yli 15 vuoden kokemuksen omaavat Takumi-artesaanit huolehtivat, että jokainen hienostunut yksityiskohta on viimeistelty täydellisesti.
03

Hybridinä tai täyssähköisenä

Lexus tarjoaa sähköistetyn vaihtoehdon kaikkiin tarpeisiin. Onko valintasi itselataava hybridi, lataushybridi vai täyssähköinen? Me autamme löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Löydä itsellesi sopivin Lexus

Vastaa kysymyksiin löytääksesi itsellesi sopivimman sähköistetyn mallin.

Lexus-mallisto

Lexus tarjoaa kattavan määrän erityisen korkealuokkaisia ja hienostuneita, sähköistetyllä voimalinjalla varustettuja SUV-, sedan ja coupé-malleja.

Täyssähköiset mallit

Täyssähköiset RZ- ja UX 300e -mallit tarjoavat hienostunutta suorituskykyä ilman lähipäästöjä. Tarjoamme sähköautoillemme jopa miljoonan kilometrin / 10 vuoden akkuturvan.

Ladattavat hybridit

Lexuksen NX- ja RX-lataushybrideillä ajat suurimman osan päivittäisistä matkoistasi sähköllä ilman lähipäästöjä ja polttoaineen kulutusta. Kun ladattava akku on ajettu tyhjäksi, jatkavat mallit toimintaansa itselataavan hybridin tavoin säilyttäen erinomaisen tehokkuuden ja polttoainetaloudellisuuden.

Itselataavat hybridit

Aja jopa 50% ajasta sähköllä. Lexuksen itselataavat hybridit hyödyntävät saumattomasti polttomoottoria ja sähkömoottoria, ja ne ovat aina olleet premium-autojen sähköistymisen edelläkävijöitä. Ne latautuvat ajaessa, hidastaessa ja jarruttaessa, joten sinun ei tarvitse huolehtia lataamisesta tai akun toimintasäteen riittävyydestä.

Lexus SUV-mallien mittavertailu

Vertaa SUV-malliemme mittoja ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto. Kuva aukeaa suuremmaksi klikkaamalla.

Veloitukseton Lexus Relax -turva

Mielenrauhaa jopa vuosikymmenen ajaksi

Lexus Relax on osoitus luottamuksestamme autojemme laatuun. Kun valmistajan takuu päättyy, voit olla edelleen täysin rauhassa 12 kuukauden turvalla, jonka saat huoltaessasi autosi meillä. Näin voit luottaa siihen, että autosi on turvallisissa käsissä – kokeneet asentajamme käyttävät ainoastaan alkuperäisiä varaosia. Näin Lexuksesi pysyy 100-prosenttisesti Lexuksena.