1. Tutustu Lexukseen
  2. Ajankohtaista
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
UX 300e

6 SYYTÄ, MIKSI UX 300E ON ERINOMAINEN VALINTA

Täyssähköinen UX 300e –crossover on viimeisin lisäys Lexuksen mallistoon. Tutustu kuuteen syyhyn, jotka tekevät mallista erinomaisen valinnan.

Juuri sopivan kokoinen akku eurooppalaisille

UX 300e -mallin 54,35 kW:n litiumioniakku on suunniteltu vastaamaan eurooppalaisten asiakkaiden tosielämän tarpeita. Se tarjoaa optimaalisen tasapainon dynaamisen suorituskyvyn ja 315 km ajosäteen välillä (WLTP). Eurooppalainen kuljettaja ajaa keskimäärin noin 42 km päivässä, joten UX 300e:llä voi kulkea viikon matkat ilman lataamista.

Nopea lataus

UX 300e:n akku latautuu 0-80 % noin 50 minuutissa pikalatausasemalla. Kotilatausyksikkö lataa auton akun täyteen vain 8 tunnissa.

Nopeasti liikkeelle

UX 300e:n sähkömoottori tuottaa 150 kW (204 DIN hv) tehoa ja 300 Nm lähes välitöntä vääntöä. Se kiihtyykin UX 250h sisarmalliinsa verrattuna jopa sekunnin nopeammin. Suomessa myytävistä Lexus-malliston autoista vain LC ja LS kiihtyvät nopeammin.

Enemmän tilaa tavaroille

 

Täyssähköisessä UX 300e:ssä on 367 litran tavaratila, joka on 47 litraa enemmän kuin sisarmalli UX 250h:ssa. Lisätila on saavutettu litiumioniakun järkevällä sijoittamisella auton keskiosaan.

 

Mielenrauhaa vuosikymmenen ajaksi

Lexus tarjoaa UX 300e -malliin 10 vuoden tai miljoonan kilometrin akkuturvan. Saat siis mielenrauhaa jopa vuosikymmenen ajaksi.

Lexus Electrified -omistajuuskokemus

Yhdistämällä Lexus Link –sovelluksen UX 300e:n kanssa, saat kaiken irti Lexus Electrified –omistajuuskokemuksesta. Sovellus tarjoaa erityisesti sähkömallia varten kehitettyjä toimintoja, kuten etälatauksen, etäilmastoinnin hallinnan ja latausaseman paikantimen. Lexus Link -sovelluksen kautta pääset myös Lexus Charging Network -palveluun, johon kuuluu Euroopassa noin 160 000 latausasemaa.