1. Tutustu Lexukseen
 2. Ajankohtaista
 3. Lexus on luotettavin automerkki
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
AJANKOHTAISTA

LEXUS ON LUOTETTAVIN AUTOMERKKI

Lexus on saavuttanut luotettavimman automerkin tittelin seitsemännen kerran peräkkäin WhatCar?:n järjestämässä vuosittaisessa tutkimuksessa.

Vuodet kuluvat, mutta yksi asia on varmaa joka kerta: Lexuksen luotettavuus. Tämä on todistettu jälleen kerran What Car?:n järjestämässä luotettavuustutkimuksessa, jonka Lexus on voittanut seitsemännen kerran peräkkäin.
“Jos luotettavuus on sinulle tärkeää, Lexus on paras valinta. Lexuksen malleissa on harvoin vikoja, ja kun niitä ilmenee, Lexuksen jälleenmyyjät korjaavat kaikki ongelmat nopeasti ja ilman kustannuksia omistajille. Se on merkki, joka on luotettavuudessa alan ykkönen.”
Claire Evans, Consumer Editor, What Car?

Lähes 22 000 autoilijaa otti osaa What Car?:n tutkimukseen, jossa selvitettiin mitkä autot suoriutuivat parhaiten ja huonoiten vikojen suhteen. Tulokset kattavat 32 merkkiä ja 178 eri mallia viiteen ikävuoteen saakka. Lexus saavutti vertaansa vailla olevan 98,3 % tuloksen, kun huomioon otetaan ongelmien määrän lisäksi myös niiden korjaamiseen kulunut aika ja korjauskustannukset.

Lexus suoritui erinomaisesti erityisesti perhekoon SUV-luokassa: ensimmäisen sukupolven NX saavutti 1. sijan 99,8 % tuloksella, nykysukupolven NX 2. sijan 99,4 % tuloksella ja UX 3. sijan 99,3 % tuloksella. Isojen SUV-mallien luokassa RX sijoittui toiseksi tuloksella 98,6 %. Lisäksi IS saavutti kärkipaikan Executive-luokassa 98 % tuloksella.

Kaikki edellä mainitut autot ovat varustettu itselataavalla hybridivoimalinjalla, joka osoittautui tutkimuksessa kaikista luotettavimmaksi ja yksinkertaisimmaksi korjata, jos ongelmia ilmeni.

WhatCar?:n luotettavuustutkimuksen tulokset merkeittäin TOP 10

 1. Lexus: 98,3 %
 2. Toyota 97,4 %
 3. Mini 97,2 %
 4. Suzuki 96,9 %
 5. Mitsubishi 96,2 %
 6. Honda 95,9 %
 7. Hyundai 94,3 %
 8. Kia 93,8 %
 9. Volvo 93,7 %
 10. Tesla 93,6 %