1. Omistajalle
  2. Huoltopalvelut
  3. Huolto
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
HUOLTOPALVELUT

LEXUS-HUOLTO

MIKSI VALITA VALTUUTETTU LEXUS-HUOLTO

Koulutetut ammattilaisemme huolehtivat, että Lexus-autosi pysyy huippukunnossa.

Taitavaksi Lexus-mekaanikoksi ei tulla sattumalta. Se vaatii lukemattomia tunteja koulutusta, pitkäjänteistä harjoittelua, elinikäistä oppimista - ja ennen muuta intohimoa.

Aidot Lexus-varaosat on valmistettu samalla pieteetillä kuin autosikin, ja ammattitaitoiset mekaanikkomme tuntevat niiden salat. Korjaus- ja huoltotoimenpiteet sujuvat kitkatta erityisesti Lexukselle suunniteltujen diagnostiikkalaitteiden ja työkalujen ansiosta. Voitkin olla huoletta, kun autosi on aitojen Lexus-ammattilaisten käsissä.

Oikeanlaiset diagnostiikkatyökalut ovat ratkaisevassa asemassa autosi pikaisessa korjauksessa. Diagnostiikkatesti tarjoaa nopean ja tarkan arvion auton kunnosta ja tarvittavista korjaustoimenpiteistä. Valtuutetut Lexus-huollot käyttävät Lexuksen diagnostiikkatyökaluja ja uusimpia ohjelmistopäivityksiä. Voitkin olla huoletta, kun jätät autosi aitojen Lexus-ammattilaisten käsiin.

Olipa kyseessä upouusi tai jo kauemmin käytössä ollut Lexus, huolto-ohjelmiin sisältyy lista tarkastettavista kohteista, säädöistä ja mm. nesteiden vaihdoista autosi mittarilukemasta riippuen.

Hybridin kuntotarkastus on osa jokaista huoltoa. Kattavassa tarkastuksessa koulutettu mekaanikko tarkastaa koko hybridijärjestelmän toimivuuden. Saat tarkastuksesta kirjallisen raportin.