1. Tutustu Lexukseen
  2. Muotoilu
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
TUTUSTU LEXUKSEEN

MUOTOILU

Upea. Erilainen. Ylellinen. Lexus-muotoilun tunnistaa välittömästi. Se herättää aina intohimoja ja inspiroi uusiin ideohin.

MIELIPITEITÄ HERÄTTÄVÄÄ MUOTOILUA

Lexuksen muotoilu on tarkoituksellisesti uskaliasta ja provokatiivista. Vapaa ajattelu ja ilmaisu ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Tavoittelemme ja tutkimme jatkuvasti uusia ideoita. Aloitamme rohkealla konseptilla, joka on omaperäinen, rohkea ja käsitteellinen. Muunnamme konseptit futuristisesti muotoilluksi ajoneuvoksi, jonka jokainen yksityiskohta on mielikuvituksellinen.

TUNNUSOMAINEN TYYLI

Lähestymme muotoilua L-Finesse-muotoilufilosofian kautta. Mitä tämä tarkoittaa? Tarjoamme sinulle muotoilun ja teknologian uudet yhdistelmät ja luomme yksityiskohtien harmonian.

01

Saumaton ennakointi

Japanilaisen vieraanvaraisuuden - Omotenashin - hengen mukaisesti teemme paljon enemmän kuin vain täytämme ajajien tarpeet ja toiveet. Me ennakoimme tulevat toiveesi. Haluamme luoda sinulle aina jotakin hämmästyttävää.
02

Tarkoituksenmukaista yksinkertaisuutta

Kaikessa, mitä luomme, on intuitiivinen pyrkimys sekä nautintoon että yksinkertaisuuteen. Turha monimutkaisuus on keskeneräistä ajattelua ja se pilaa täydellisen nautinnollisen ajokokemuksen. Lexus miettii asiat loppuun asti.
03

Kiehtova tyylikkyys

Lexus-autot herättävät huomiota ja kääntävät katseita. Niiden muotoilu eroaa persoonallisuudellaan. Mitä paremmin niihin tutustut, sitä enemmän viehätyt. Ei olekaan ihme, että muotoilijamme puhuvat ”visuaalisesta matkasta”.

ETUSÄLEIKKÖ

Etusäleikkö on Lexuksen persoonallinen, välittömästi tunnistettava omaperäinen tunnus. Sen rohkeat linjat huomataan. Sillä on korkea symboliarvo mallistossamme ja sen linjoja muokataan erittäin hienovaraisesti.

L-AJOVALOT

L-muotoiset valot leikkivät harmonisesti etusäleikön kanssa luoden vaikuttavan kokonaisuuden. Ajoneuvomme keulan ja perän L-valot tuovat mieleen yrityksemme nimen. Muotoilun ovat mahdollistaneet uusin valoteknologia ja visuaaliset tavoitteemme.

LUONTEENOMAINEN PROFIILI

Lexus-autojen profiili on näyttävä. Se ilmentää aerodynaamista osaamista, johon on yhdistetty L-kirjainta symbolisoivia linjoja. Kaiken kaikkiaan ammattitaidon, muodon, huolellisen työn sekä erinomaisen suorituskyvyn tarkoitus on palvella vain yhtä päämäärää – ylivertaisen nautinnollista ajokokemusta.

TULEVAISUUDEN VISIOT

Rohkeat ideamme muuntuvat konseptiautoiksi ja mahdollisesti tuotantoajoneuvoiksi, mutta inspiraatiolla on myös tärkeä tulevaisuuteen liittyvä tehtävä. Koko liikkumisemme saattaa mullistua. Ehkä liikumme ilman rajoja ja rajoituksia. Lexus on valmis luomaan ajoneuvoja mihin tahansa tilaan, mihin tahansa hetkeen maalla, merellä, ilmassa.

SPORT-HUVIALUS

Intohimoinen mestariajaja Akio Toyoda ei pelkästään aja autoja. Ikuinen seikkailija pitää silmällä kaikkia ajoneuvoja. Huvialuksissa häntä ovat jo pitkän innostanut hienoimpien mallien mahtaviin voimavaroihin yhdistyvä hienostunut ylellisyys ja pehmeys.

Akio ymmärsi, että ammattimaisesti suunniteltu suorituskykyinen Sport-huvialus on jännittävä ja tärkeä lisä ylelliseen Lexus-lifestyleen.

SLIDE-leijulauta

Muotoilumestarien käsissä syntyi radikaalisti uudelleen ajateltu skeittilauta. SLIDE-leijulaudan toteuttamiseksi ydinratkaisut mietittiin uudelleen. Syntyi aitoja, uusia teknisiä innovaatioita.

Ideana oli yhdistää tehokas magneettijunateknologia ohueen, virtaviivaiseen skeittilautaan. Tätä varten oli löydettävä täsmälleen oikea superjohtimien, magneettien ja nestemäisen typen yhdistelmä. Onnistuakseen tässä tiimin oli useasti venytettävä teknologian potentiaalia.

 

KONSEPTIAUTOT

Rohkeat, uskaliaat konseptimme ovat Lexusta eteenpäin vievä voima. Ne sinkoavat meidät tulevaisuuteen omalla odottamattomalla energiallaan. Ja ne tekevät mahdottomasta mahdollista.

Lexus Design Award -kilpailu

Seuraavan sukupolven luovat kyvyt muotoilemassa parempaa tulevaisuutta.

LEXUS DESIGN AWARD 2023 -KILPAILUN VOITTAJAT

Lexus on julkistanut kansainvälisen, nousevia luovia kykyjä palkitsevan Lexus Design Award 2023 -kilpailun neljä voittajaa.

Rewind voitti Lexus Design Award 2022 -kilpailun

Poh Yun Run ”Rewind” on valittu vuoden 2022 Lexus Design Award -kilpailun voittajaksi.

Vuoden 2022 Lexus Design Award -kilpailun finalistit

Lexus on julkistanut vuoden 2022 Lexus Design Award -kilpailun kuusi finalistia, jotka valittiin 57 eri maasta lähetetyn 1 726 hakemuksen joukosta.