1. Tutustu Lexukseen
  2. Suorituskyky
  3. Syntynyt kilparadalla
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
SUORITUSKYKY

SYNTYNYT KILPARADALLA

Miten luodaan autoja, joissa etusijalla on nautinnollinen ajokokemus? Intohimoja inspiroivat autot kehitetään ja viimeistellään kilparadoilla. Lexus testaa autonsa juuri siellä, missä moottoriurheilumaailman ikonit nostattavat pulssia, rikkovat ennätyksiä ja juhlivat voittoja.

FUJI SPEEDWAY ja NÜRBURGRING

Suurin osa Lexuksen testityöstä tapahtuu Japanin legendaarisella Fuji-kilparadalla. Se on yksi maailman haastavimmista kilparadoista, josta myös F-filosofian ”F”-tunnus on peräisin.

Lisäksi testaamme Euroopan kuuluisalla Nürburgringin radalla Saksassa. LFA:n Nürburgring Edition sai nimensä tältä upealta radalta. Erikoismallia valmistettiin vain 50 kappaletta.

Myös Lexuksen uusi premiumluokan LC-coupé herätti paljon kiinnostusta ensiesiintymisessään Nürburgringin vuosittaisessa 24 tunnin ajossa. Auto paljastettiin vasta kisaa edeltävässä Prologi-paraatissa.

Mestarikuljettaja

Lexuksella tutkimus ja testaus ovat tekemisen ja suorituskyvyn ytimessä. Kaikki liittyy myös läheisesti käsityötaitoomme ja sitä valvovat Takumi-mestarimme.

Osoituksena Lexuksen arvostuksesta testausta kohtaan, Lexuksen presidentti, Akio Toyoda, on myös yksi mestariajajistamme. Hän istuu jokaisen yksittäisen mallin ohjauspyörän taakse ja antaa viimeisen sanansa auton suorituskyvystä. Hän keskittyy pääasiassa emotionaaliseen kokemukseen, jonka auto tarjoaa. Liikuttaako se häntä ja onko sillä mahdollisuus liikuttaa sinua?

SUPERAHDETTU PERINTÖ

 

Lexuksen LFA on kaikin tavoin ajateltuna superauto. Se on puhdas esimerkki kunnianhimoisesta, taitavasti toteutetusta visiosta ja se heijastaa ”hullua” intohimoamme, joka ajaa meitä kohti uusia rajoja.

LFA on auto, jossa voit kokea korkeimman yhteyden auton ja kuljettajan välillä. Sen vallankumouksellinen henki ja ominaisuudet ovat vaikuttaneet myös mallistomme muihin autoihin, erityisesti F-malleihin. Se mikä on mukana LFA:ssa, on pian mukana muuallakin. Pyrimme nautinnolliseen suorituskykyyn koko Lexus-mallistossa ja kilparadat ovat osa innovaatiolaboratoriotamme.

 

Olennaista suorituskykyä

Tavoittelemme upeaa ja innostavaa suorituskykyä koko Lexus-mallistoon. Siksi olemme tehneet kilparadasta F-malliemme tutkimuslaboratorion.