1. Tutustu Lexukseen
  2. Suorituskyky
  3. F Sport
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
SUORITUSKYKY

F SPORT

Jokainen F SPORT -malli on saanut innoituksensa LFA-superautosta ja RC F:stä, ja niissä Lexuksen jo häkellyttävää ulkoasu on saanut urheilullisemman ilmeen. Lexuksen F -filosofia näkyy jokaisessa F SPORT -mallissa atleettisessa ulkomuodossa, urheilukeskeisessä ohjaamossa ja eksklusiivisesti viritetyissä käsittelyominaisuuksissa, jotka kaikki tehostavat ulkoasua ja ajajan innostuneisuuden tuntua.

F SPORT -MUOTOILU

F SPORT -muotoilu on suunniteltu kääntämään katseita yksilöllisellä tiimalasisäleiköllä, verkkosomisteilla ja kromatuilla yksityiskohdilla. Suuret jarrujen jäähdytyskanavat ja aerodynaamiset rivat alemmassa etuspoilerissa korostavat tarkoituksenmukaista ja voimakasta ilmettä sekä parantavat pitovoimaa. Tyylin täydentävät ainutlaatuiset kevytmetallivanteet ja hillitty F SPORT -merkki, joka antaa viitteen mallin alkuperästä, kuuluisasta Fuji-autoradasta.

EKSKLUSIIVISET VANTEET JA VIRITETTY JOUSITUS

Kevyet kevytmetallivanteet ovat täydennetty matalaprofiilirenkailla kaarreajoa varten. Etu- ja takajousitus on viritetty tarjoamaan loistavat käsittelyominaisuudet ajomukavuudesta tinkimättä.

YKSILÖLLINEN ETUPUSKURI JA -SÄLEIKKÖ

F SPORT -mallin katseita kääntävän keulan yksilöllinen hunajakennosäleikkö ja ainutlaatuinen puskuri tekevät rohkean ja vaikuttavan vaikutuksen. Syvään alaosaan on integroitu spoileri ja kaksi erillistä säleikköä.

 

SISÄTILOJEN YKSITYISKOHDAT

F SPORT -mallien moottoriurheilun innoittaman sisätilan varustukseen kuuluu tukea antava istuin, koneistetut alumiinipolkimet ja F SPORT -ohjauspyörä. Istuessasi huolellisesti työstettyyn ohjaamon näet, kuinka jokainen yksityiskohta on suunniteltu kuljettajan ja ajoneuvon intuitiivista yhteyttä ja urheilullisempaa kokemusta varten.

KORKEAN SUORITUSKYVYN ISTUIMET

F SPORT -istuinten tarkka profiili ja parannettu istuvuus tukevat sinua kaarreajossa lantiosta olkapäihin. Kauniisti tikatut yksityiskohdat ovat Takumi-mestariemme käsityötä.

 

KILPARADAN INNOITTAMA NÄYTTÖ

Dynaamisesti muotoiltu F SPORT -mittaristo kommunikoi kaikki tärkeät ajotiedot suorituskykytietojen antamiseksi juuri sinne mihin ne haluat. Kerrostettu mittaristo on liitetty ajotilan valitsimeen ja vaihtuu valitun ajotilan mukaan.

Huomaa: saatavilla tietyissä Lexus-malleissa.

OHJAUSPYÖRÄ JA POLKIMET

F SPORT -logolla varustettu, ergonomisesti muotoiltu sport-ohjauspyörä on viimeistelty kauniisti rei’itetyllä nahalla täydentäen vaihteenvalitsinta. Jalkojesi alla koneistetut alumiinipolkimet heijastavat F SPORT -mallien moottoriurheiluperintöä antaen loistavan pidon ja parannetun tuntuman.

Huomaa: saatavilla tietyissä Lexus-malleissa.