1. Tutustu Lexukseen
  2. Ylivertainen laatu
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
KÄSITYÖTAITO

YLIVERTAINEN LAATU

Lexus-malliston jokainen yksityiskohta on valmistettu kaikkein korkeimpien standardien mukaan. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu nautinnollisen, vaivattoman kokemuksen tuottamiseksi sekä kuljettajille että matkustajille.

NAHKATIKKAUS

Henkeäsalpaavat nahkayksityiskohdat ovat taidokkaimpien artesaanien työtä. Ennen kuin tekijän sallitaan työstää Lexus-auton verhoilua, hänen on hallittava kymmenportainen koulutusohjelma tikkaus-dojolla. Termiä ”dojo” käytetään usein taistelulajien harjoitussaleista. Lexuksella dojot ovat erityisiä laitoksia kykyjen löytämiseen ja taitajien kykyjen hiomiseen. Näin varmistamme ensiluokkaiden laadun kaikissa yksityiskohdissa.

KÄSINOMMELTUA TARKKUUTTA

Kun seuraavan kerran istut johonkin autoistamme, ihaile sisätilaa koristavia kauniisti tikattuja saumoja. Niiden yksinkertaisuudesta ja tyylikkyydestä ei arvaa, kuinka vaikeaa niiden luominen on.

Tikkaus on toteutettava äärimmäisen tarkasti – joka kerta. Vaikutelma on erityislaatuinen: käsintehdyt linjat luovat kauniin kontrastin auton mittareiden ja kojetaulun huipputeknologian kanssa.

VIRHEETÖN VIIMEISTELY

Jokaisen Lexus-ajoneuvon ulkopuoli on hiottu täydelliseksi. Maalaus- ja hiekkapuhallustekniikkamme on luotu pitkän kehitystyön tuloksena, jotta Lexus-autoihin saadaan niiden henkeäsalpaavan sileä pinta, joka hehkuu täyteläisen, hohtavan värisenä.

Ponnistelujemme tulokset ovat välittömästi tunnistettavissa – tunnet Lexus-laadun, joka todella herättää aistisi.

MONIKERROSMAALAUS

Maalimme ovat täynnä luonnetta. Käytämme monikerrosprosessia, joka muuntaa ajoneuvon ulkoasun täydellisesti. Maalit reagoivat auringonsäteisiin vivahteikkaasti ja luovat upean pinnan. Maalia levitetään viisi kerrosta ja se poltetaan neljä kertaa.

Tällä menetelmällä saavutettua syvyyttä ja hohtoa ei yksinkertaisesti ole mahdollista saavuttaa perinteisellä maalauksella. Tämän vallankumouksellisen järjestelmän käyttöönottoa varten tuotantolinjaamme oli tehtävä suuria muutoksia.

MÄRKÄHIONTA

Täydellinen pinta viehättää vaivattomuudellaan, mutta sen saavuttaminen vaati paljon osaamista. Kunkin pohjamaalikerroksen jälkeen auton ulkopuoli märkähiotaan käsin.

Lopullinen pinta tarkistetaan sekä Takumi-mestarien tarkan silmän alla että digitaaliskannereilla. Yksikään virhe ei jää huomaamatta. Virheetön pinta on edellytys tarkkojen standardiemme täyttämiseksi.

KÄSIN TARKASTETTU LAATU

Koneet pystyvät skannaamaan epätäydellisyydet, mutta aito laatu edellyttää ihmissilmän valvontaa ja inhimillistä kosketusta. Lexus-malliston automme kiillotetaan ja tarkastetaan käsin. Tarkastuksesta ja työstä vastaavat Takumit.

Vuosien mittaan he ovat hioneet kosketustaan – käsittämätöntä kykyä ”lukea” pintaa sormillaan virheettömän viimeistelyn varmistamiseksi.

EI VIRHEITÄ

Takumit varmistavat, että jokaisen auton jokainen kohta on viimeistelty täydellisesti. Voit nähdä heidät tiloissamme valkoiset käsineet käsissään etsimässä kaikkein pienimpiä, alle millimetrin kokoisia virheitä.

Vuosien harjoituksesta ja työn harjoittamisesta terävöityneiden aistiensa ja verrattoman keskittymiskykynsä ansiosta mikään ei jää heiltä huomaamatta.

TARKASTI VIRITETTY TEKNIIKKA

Moottoritestimme eivät ole pelkästään automatisoituja. Kaikkein korkeimpien standardien takaamiseksi myös kaikki konepellin alla tarkastetaan sekä käsityömestarimme silmin että huipputeknologialla.

Ihmiskädet toimivat harmoniassa huippuluokan järjestelmien, kuten lääketieteestä lainatun CAT-skannauksen kanssa. Toisin kuin perinteiset skannerit, ne näkevät suoraan kunkin moottorin sisälle. Näin varmistamme, että jokainen moottori täyttää Lexuksen tarkat laatuvaatimukset.

Tarkkuuden ja laadun takaamiseksi Takumit käyttävät myös työkaluja, kuten perinteistä stetoskooppia.