1. Tutustu Lexukseen
  2. Takumi Living
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Takumi Living

Sanotaan, että asiantuntijuus vaatii 10 000 tuntia työtä. Takumi-mestariksi kasvaminen vaatii vielä enemmän, jopa 60 000 tuntia. Ainutlaatuisessa dokumentissamme kerromme näistä artesaanikäsityön mestareista, jotka omistavat koko elämänsä mestariksi kasvamiseen ilman oikoteitä.

EI OIKOTEITÄ

On vain yksi tie ylivoimaiseen käsityötaitoon, ja se vaatii täydellistä yksityiskohtien huomioimista. Nämä videot näyttävät, miksi mitään ei ole valmistettu kuten Lexusta.

Erilaisten merkkien piilottaminen ryhmän taitojen testaamiseksi on vain yksi monista tavoista, joilla Lexus jatkuvasti testaa ja harjoittaa tulevien Takumi-mestareiden taitoja.

IHMINEN JA TEKNOLOGIA 

Vertaansa vailla oleva työ syntyy robottien ja ihmisen saumattomasta yhteistyöstä. Korkeasti koulutettujen käsityöläisten ainutlaatuisten aistien hyödyntäminen ja siirtäminen robottiteknologian johdonmukaisiin ja tehokkaisiin liikkeisiin on johtanut Lexus-käsityötaitoon, joka on vertaansa vailla.

YLI-INHIMILLINEN

Tuntien harjoittelun ja koulutuksen jälkeen Lexuksen Takumi-mestarikäsityöläisille kehittyvät lähes yliluonnolliset aistit. Näkö, joka huomaa harjaantumattomalle silmälle näkymättömät merkit. Kuulo, joka pystyy virittämään moottorin kirurgisella tarkkuudella, sekä tunto, joka havaitsee pienimmätkin epätäydellisyydet.