1. Tutustu Lexukseen
  2. Teknologia
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
TUTUSTU LEXUKSEEN

TEKNOLOGIA

Teknologia inspiroi meitä muutokseen – se on luomistyömme katalysaattori. Kehitämme innovaatioitamme aina askeleen pidemmälle, yllättäviin, uusiin ja mielikuvituksellisiin suuntiin.

VAKIONA POIKKEUKSELLISTA TEKNOLOGIAA

Lexus-mallistossa teknologia ja ylellisyys kulkevat käsi kädessä ja varmistavat ajonautintosi. Osaamisemme näkyy sekä sisätilojen tyylikkyydessä että ajonautinnon ja turvallisuuden takaavissa älykkäissä ratkaisuissa, kuten LSS+-järjestelmässä.

EDISTYKSELLISET OMINAISUUDET

Useimmat Lexuksen huippuluokan ominaisuuksista kuuluvat autojemme vakiovaruseisiin. Valittavissa on mm. korkeatasoisia viihde-, ilmastointi- ja turvallisuusjärjestelmiä. Lopputuloksena huippuunsa viety ja viimeistelty ajokokemus.

Kun ajat, kaikki on hallinnassasi. Hipaisemalla kojelaudan painikkeita voit muuttaa ympäristöäsi mieltymystesi mukaan.

 

TÄYDELLINEN AKUSTIIKKA

Yhteistyömme maailmanluokan audioammattilaisen Mark Levinsonin® kanssa varmistaa, että Lexuksen audiomaailma on omaa luokkaansa.

Mark Levinson® on tiiviisti mukana jokaisessa suunnittelun ja toteutuksen vaiheessa aina konseptivaiheesta lähtien. Näin voimme varmistaa, että auton sisätilat suunnitellaan myös akustiikka huomioiden. Kaiuttimien sijoitus ja kalibrointi tehdään kaikkia ohjaamon ominaisuuksia silmällä pitäen.

OPTIMOITU ILMAPIIRI

Ajoneuvon sisäilmaa ei näe, mutta sillä on merkitystä. Olemmekin integroineet autoihimme palkitun Nanoe®-teknologian, joka valvoo ja säätää ohjaamon ilmanlaatua mikroskooppisella tarkkuudella.

TURVALLISUUS

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Lexus Safety System + määrittelee onnettomuuksien ehkäisyn uuden aikakauden sinun, matkustajiesi sekä muissa ajoneuvoissa olevien ihmisten ja jalankulkijoiden suojaamiseksi. Ajotaitojasi tukeva ja vahvistava Lexus Safety System + parantaa aistejasi ja varmistaa, että tunnet aina olosi varmaksi tulevalla matkalla.

LEXUS JA NANOE™ X

Mielestämme kaikkien Lexus-ajoneuvossa matkustavien hyvinvointia tulee suojata kaikin mahdollisin tavoin. Panasonicin nanoe™ X -ilmanpuhdistusteknologia tuottaa ajoneuvoon puhtaamman ja terveellisemmän ympäristön. Sen kehittyneet reaktiiviset komponentit parantavat ilmanlaatua jopa 10-kertaisesti aiempaan nanoe™-tekniikkaan verrattuna.

KEKSELIÄISYYDEN RAJOJA RIKKOMASSA

Konseptiautomme ammentavat ja inspiroivat tulevaisuuden teknologiaa. LF-LC- ja UX-konseptit sekä kineettinen istuinkonsepti ovat tulevaisuuden projektioita ja myös uraauurtavia laboratorioita, joissa testaamme uusia rohkeita ideoita ja annamme mielikuvituksen lentää teknologisten harppausten tekemiseksi.

UUDELLEEN KUVITELTU ISTUIN

Lexuksen vallankumouksellinen kineettinen istuinkonsepti paljastettiin Pariisin autonäyttelyssä vuonna 2016. Tutkimalla istuimia uudesta näkökulmasta kehitimme innovatiivisen mukavuutta parantavan verkkorakenteen.

Tämä innovatiivinen kuitu vakauttaa liikkeesi ja antaa rauhoittavaa turvallisuutta ja tukea. Istuimeen istuessasi sekä mielesi että kehosi rentoutuvat.

ÄLYKKÄÄT KÄYTTÖLIITTYMÄT

Sekä UX- että LF-LC-konseptiin on suunniteltu vaivattomampi, luonnollisempi ja inhimillisempi tapa olla vuorovaikutuksessa ajoneuvosi kanssa.

Pian nämä ajoneuvot pystyvät tulkitsemaan ja vastaamaan liikkeisiisi ja kosketukseesi. Myös uusia hologrammiratkaisuja on tulossa.

Lexus electrified

Lexus on toiminut yli 15 vuoden ajan sähköistymisen edelläkävijänä. Osaaminen näkyy autoissa, jotka ovat mielenkiintoisia, tehokkaita ja kestäviä. Lähes äänettömät moottorit tarjoavat dynaamisen ajokokemuksen samalla, kun ne suojelevat ympäristöä. Maailman johtava tekniikka tekee kaikesta turvallista, saumatonta ja ylellistä. Seuraava sukupolvi on täällä, ja se tuntuu upealta.

HUIPPUTEKNOLOGIA, UUSIA INNOVAATIOITA

Emme tyydy vain hyödyntämään teknologiaa nykyisessä muodossaan. Nykyteknologia on meille inspiraation lähde, joka herättelee mielikuvitustamme täysin uusien mahdollisuuksien löytämiseen. Viimeisin huipputeknologia on meille ponnahduslauta uusiin innovaatioihin – tie odottamattomiin ja uraauurtaviin keksintöihin.

ÄLYKKÄÄMPÄÄ TUNNISTUSTA

Emme pelkää hyödyntää edistyksellistä teknologiaa yli rajojen. Lainasimme esimerkiksi lääketieteen viimeisintä CAT-skannaustekniikkaa, koska näimme siinä Lexukselle yllättävän ja arvokkaan käyttötavan.

Haluamme Lexuksella olla varmoja, että jokainen moottori on täydellinen. Siksi emme tyydy pelkästään mekaanisiin ja ulkopuolisiin tutkimuksiin.

CAT-skannaustekniikka (Computer Axial Tomography) mahdollistaa moottorin sisäpuolen tutkimisen 3D-näkymässä. Tämä lääketieteestä tuttu teknologia auttaa meitä tarkastamaan moottorimme ehdottomalla tarkkuudella. Rohkeus kokeilla, etsiä ja tutkia auttaa meitä tuottamaan ensiluokkaista, tinkimätöntä laatua.

 

AJO VIRTUAALITODELLISUUDESSA

Lexus LS:n ajosimulaattorin sisällä kaartuvat näytöt toistavat realistisista kuvaa kaupungin kaduilta ja moottoriteiltä. Sylinterit liikkuvat, kallistuvat ja kääntyvät simuloiden kaarreajoa, nousua, kiihdytystä ja hidastusta. Vaikutelman täydentävät moottorin hurina, tärinä ja ilmavirta.

Simulointimahdollisuudet ovat rajattomat. Esimerkiksi tuottamalla monotonisen ajotilanteen voimme tutkia uneliaisuuden vaikutusta. Se puolestaan auttaa meitä kehittämään älykkäitä varoitusjärjestelmiä. Testien suunnittelusta vastaava Takahiko Murano kertoo: ”Tämän tyyppiset testit eivät olisi mahdollisia todellisessa maailmassa.”