BLOGI

LEXUS CREATES: LEXUS LC:N PIIRTÄMINEN

Lexus Creates –sarjassa esittelemme aiheita, jotka liittyvät Lexuksen muotoilun ja käsityöläisyyden tunnusmerkkeihin. Sarjan kolmannessa osassa Lexuksen suunnitteludivisioonan johtaja Koichi Suga johdattaa autojen piirtämisen saloihin opettamalla, miten Lexus LC hahmotellaan paperille.

  • “Suunnittelijana piirtäminen on ollut keskeinen taito niin kauan muistan, ja olen nauttinut sen mahdollistamasta luovuudesta. Ihmiset ajattelevat, että piirtämistaito on ainutlaatuista ja siihen pitää erikoistua, mutta voin kertoa, että kuka tahansa voi oppia piirtämään ja nauttimaan sen mahtavasta vapaasta ilmaisusta. Riippumatta tyylistä tai taitotasosta, on olemassa emotionaalisia ja henkisiä hyötyjä, joita ihmiset voivat saada luovasta ilmaisusta. Olen innoissani, että voin osoittaa sen Lexus Creates –sarjassa.” Koichi Suga kertoo.

    Videotyöpajassa Suga antaa vaihe vaiheelta ohjeet autojen piirtämiseen. Vain paperia ja kynää käyttämällä hän herättää yksinkertaisilla viivoilla ja helposti seurattavien ohjeiden avulla LC 500 –mallin henkiin.

    “Vaikka olen ollut vuosikymmeniä osallisena autojen muotoilussa, huomaan silti, että piirtäminen on edelleen nautinnollista ja se lievittää stressiä samalla tapaa kuin ensimmäistä kertaa kuvitellessani autoja kouluikäisenä.” Todellakin, Suga osoittaa, että näinä aikoina luovat harjoitteet ovat tervetullutta häiriötä.

    Koichi Suga on toiminut viidennen sukupolven Lexus LS:n pääsuunnittelijana. Hänen luova näkemyksensä johti sedanin voimakkaaseen muotoiluun, joka on jatkanut brändin rohkean muotoilukielen kehittymistä.

  • Ohjeet vaihe vaiheelta

    Lataa alta vaihe vaiheelta etenevät ohjeet Lexus LC:n piirtämiseen. Löydät myös muiden Lexus-mallien piirtopohjat sekä valmiit piirrokset sivun lopusta.