BLOGI
JOURNEYS IN TASTE OSA 6: SIELUKASTA MAKUA
Tehty yhteistyössä Voguen kanssa.
-
JOURNEYS IN TASTE
TAPAA KOKKI
Michelle Bernstein on kulkenut pitkän matkan. Hän aloitti ballerinana New Yorkissa, mutta hänen tanssiuransa jäi lyhyeen loukkaantumisen takia. Sen jälkeen hänestä tuli perinteisesti koulutettu kokki. Michelle Bernstein on tullut tunnetuksi perustettuaan Mandarin Orientalissa sijainneen Azulin, ja tämän jälkeen Michy's-ravintolan, sekä hänen oman rennon leipomo-kahvilaketjun Crumb on Parchmentin. Hän sekoittaa ammattitaitoisesti latinalaisia makuja uskomattomiksi annoksiksi, jotka ovat täynnä tunnetta ja sielua.
-
JOURNEYS IN TASTE
LC CONVERTIBLE
Michelle ajaa LC Convertiblella ympäri Floridaa etsimässä raaka-aineita. Auto on yhtä innostava kuin hänen annoksensa, ja erinomainen esimerkki siitä, miten Lexuksella kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin. Sen elegantit muodot ja riemastuttava suorituskyky jättävät jäljen aisteihin.
![]()
![]()
"LOPPUJEN LOPUKSI HYVÄ RUOKA ON KIINNI VAISTOISTA: SE ON JOTAIN, MITÄ SINULLA ON SIELUSSASI."
Michelle Bernstein