BLOGI

JOURNEYS IN TASTE OSA 8: RUSTIIKKINEN MAKU

Yhteistyössä Lexus ja Condé Nast International.

 •     Episode Eight Meet Antonia Klugmann Image

  JOURNEYS IN TASTE

  TUTUSTU ANTONIA KLUGMANNIIN

  Journeys in Taste -sarjan kahdeksannessa osassa tutustutaan kokki Antonia Klugmanniin, joka jakaa intohimonsa Friuliin - lumoavaan, mutta yllättävän unohdettuun kulinaariseen alueeseen Italiassa.

  Antonia ajaa dynaamisella Lexus ES sedanilla, löytäen lohtua ympäristöstään ja inspiraatiota alueen useista aavekylistä. Hän vierailee paikallisten tuottajien, kuten nuoren naismaanviljelijän luona, sekä paikallisella perhemyllyllä, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1895 lähtien.

 •     Episode Eight Award Winning Quality Image

  JOURNEYS IN TASTE

  PALKITTUA LAATUA

  Antonia omistaa 16-paikkaisen Michelin-ravintola L'Argine A Vencon, jolla on syvät juuret Pohjois-Italian monikulttuurisessa menneisyydessä. Hän löysi ruoanlaiton vasta myöhemmässä vaiheessa elämäänsä, ja otti uuden suunnan uralleen ehdittyään opiskella lakia kolme vuotta. Antonia näkee kausiluonteisuuden määrittämän ruokalistansa heijastuksena hänen omasta progressiivisesta luonteestaan. "On tärkeää kehittyä joka päivä" hän sanoo. "Jatkaa työstämistä."

 •     Episode Eight Meet The Lexus ES Image

  JOURNEYS IN TASTE

  TUTUSTU LEXUS ES:ÄÄN

  Lexus ES hybridissä on otettu rohkea lähestyminen muotoiluun: se on matalampi, leveämpi ja tyylikkäämpi. Upea coupén kaltainen ilme erottuu jopa mahtavalla Italian maaseudulla. Antonialla on tilaa hengittää ja mukavat oltavat nauttia Friulin alueesta, joka on saanut nimensä entiseltä valloittajalta Julius Caesarilta. Sen mailla on asunut niin hunni Attila kuin Ernest Hemingway.

    2020 lexus journeys in taste episode 8 quote background
    2020 lexus journeys in taste episode 8 quote portrait

"EN OLE SEURAAJA. TYYLINI ON PERSOONALLINEN. PUHDAS JA VAATIMATON. MIELESTÄNI HARVINAISUUDESSA EI OLE ARVOKKUUTTA."

Antonia Klugmann, pääkokki