lexus ux hero

TÄYSIN UUSI UX

CROSSOVERIN UUSI TULEVAISUUS

Lexus UX itselataava hybridi on luokassaan täysin ainutlaatuinen crossover, ja se haastaa kaiken entisen. UX:n rohkea muotoilu ilmentää voimakasta itsevarmuutta, ja sen elegantit veistokselliset pinnat vihjaavat luonteesta, joka on sekä tyylikäs että dynaaminen.

TÄMÄ ON UX

Rohkeasta keulasta ja Lexukselle tunnusomaisesta etusäleiköstä urheilulliseen siluettiin ja perän rohkeaan muotoiluun, täysin uudistunut Lexus UX on crossover uudella ja rohkealla tavalla. Upeiden sisätilojen suunnittelu perustuu japanilaisen arkkitehtuurin ”engawa”-ajatteluun, jossa ulko- ja sisätilojen väliset rajat yhdistyvät toisiinsa saumattomasti. Tunnet olosi täydellisen kotoisaksi ylellisessä, kuljettajakeskeisessä ympäristössä, joka tuntuu avoimelta mutta silti turvalliselta.

Tekniset tiedot
Mitat
131
CO2-päästöt, yhdistetty WLTP
5.8
Kulutus, yhdistetty WLTP
8.7
Kiihtyvyys 0-100 km/h (s)
177
Huippunopeus (km/h)
UX Side Dimensions

Kokonaispituus (mm) 4495

Kokonaiskorkeus (mm) 1540

Kokonaisleveys (mm) 1840

UX Front Dimensions

LEXUKSEN ITSELATAAVA HYBRIDI

HYBRIDI, JOKA LATAA ITSENSÄ

Tämä hybridi lataa itsensä, joten sitä ei tarvitse koskaan kytkeä latausasemaan. Se voi toimia 50 % ajastaan sähkökäyttötilassa. Akku latautuu koko ajan ajon aikana. Eikä pelkästään ollessasi liikkeellä vaan myös pysähtyessäsi tai hidastaessasi regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä ottaa talteen vielä enemmän energiaa.

UX 250h AWD 2397497c-62f7-4997-9bff-534ef90f540e

Klikkaa ja vedä nähdäksesi auton eri kulmista

Valitse varustetaso Comfort Premium F Sport F Sport S Luxury
177
Huippunopeus (km/h)
8.7
Kiihtyvyys 0-100 km/h (s)
5.8
Kulutus, yhdistetty WLTP
131
CO2-päästöt, yhdistetty WLTP

 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

ÄÄRIMMÄISEN TURVALLINEN CROSSOVER

Lexus UX saavutti täyden 5 tähden tuloksen Euro NCAP -törmäystestissä

Rohkean ainutlaatuisesti muotoiltu UX on luokkansa turvallisimpia autoja niin kuljettajalle kuin matkustajille (96 % tulos aikuisten ja 85 % tulos lasten turvallisuudessa törmäystilanteissa) saavuttaen uusien, vuodelle 2019 kiristyneiden arviointikriteerien mukaan testattuna todella erinomaisen tuloksen. Jalankulkijoiden ja polkupyöräilijät huomioivien hätäjarrutusjärjestelmien pisteytyksessä UX saavutti luokkansa korkeimman tuloksen (82 %).

KOE UUSI UX

 • KOE UX

  Kuvan auto erikoisvarustein.

PYSY YHTEYKSISSÄ

Pysy yhteydessä autoosi Lexus Link -sovelluksen avulla. Se tuo sinulle mielenrauhaa, ja sen avulla säästät sekä aikaa että rahaa.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

TUTUSTU LEXUS UX -MALLIN OMINAISUUKSIIN

MIELENRAUHAA

SUUNNITTELE MATKASI


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

OMISTAJALLE

YHDISTÄ TULEVAISUUTEEN

Muunna Lexuksesi yhdistetyksi ajoneuvoksi. Lexus Link -mobiilisovellus yhdistää sinut palveluihin, kuten etsi oma auto, viimeisen kilometrin opastus, matkan suunnittelu ja elektroniset huoltomuistutukset.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN