TÄYSIN UUSI UX

CROSSOVERIN UUSI TULEVAISUUS

Lexus UX itselataava hybridi on luokassaan täysin ainutlaatuinen crossover, ja se haastaa kaiken entisen. UX:n rohkea muotoilu ilmentää voimakasta itsevarmuutta, ja sen elegantit veistokselliset pinnat vihjaavat luonteesta, joka on sekä tyylikäs että dynaaminen.

TÄMÄ ON UX

Rohkeasta keulasta ja Lexukselle tunnusomaisesta etusäleiköstä urheilulliseen siluettiin ja perän rohkeaan muotoiluun, täysin uudistunut Lexus UX on crossover uudella ja rohkealla tavalla. Upeiden sisätilojen suunnittelu perustuu japanilaisen arkkitehtuurin ”engawa”-ajatteluun, jossa ulko- ja sisätilojen väliset rajat yhdistyvät toisiinsa saumattomasti. Tunnet olosi täydellisen kotoisaksi ylellisessä, kuljettajakeskeisessä ympäristössä, joka tuntuu avoimelta mutta silti turvalliselta.

Tekniset tiedot
Mitat
8.7
Kiihtyvyys 0-100 km/h (s)
4.4
Yhdistetty kulutus (l/100km)
120
Min CO2 -päästöt, yhdistetty WLTP (g/km)
136
Max CO2 -päästöt, yhdistetty WLTP (g/km)
177
Huippunopeus (km/h)
UX Side Dimensions

Kokonaispituus (mm) 4495

Kokonaiskorkeus (mm) 1540

Kokonaisleveys (mm) 1840

UX Front Dimensions

LEXUKSEN ITSELATAAVA HYBRIDI

HYBRIDI, JOKA LATAA ITSENSÄ

Tämä hybridi lataa itsensä, joten sitä ei tarvitse koskaan kytkeä latausasemaan. Se voi toimia 50 % ajastaan sähkökäyttötilassa. Akku latautuu koko ajan ajon aikana. Eikä pelkästään ollessasi liikkeellä vaan myös pysähtyessäsi tai hidastaessasi regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä ottaa talteen vielä enemmän energiaa.


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

ÄÄRIMMÄISEN TURVALLINEN CROSSOVER

Lexus UX saavutti täyden 5 tähden tuloksen Euro NCAP -törmäystestissä

Rohkean ainutlaatuisesti muotoiltu UX on luokkansa turvallisimpia autoja niin kuljettajalle kuin matkustajille (96 % tulos aikuisten ja 85 % tulos lasten turvallisuudessa törmäystilanteissa) saavuttaen uusien, vuodelle 2019 kiristyneiden arviointikriteerien mukaan testattuna todella erinomaisen tuloksen. Jalankulkijoiden ja polkupyöräilijät huomioivien hätäjarrutusjärjestelmien pisteytyksessä UX saavutti luokkansa korkeimman tuloksen (82 %).

KOE UUSI UX

 • KOE UX

  Kuvan auto erikoisvarustein.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

OMISTAJAT

YHDISTÄ TULEVAISUUTEEN

Muunna Lexuksesi yhdistetyksi ajoneuvoksi. Lexus Link -mobiilisovellus yhdistää sinut palveluihin, kuten etsi oma auto, viimeisen kilometrin opastus, matkan suunnittelu ja elektroniset huoltomuistutukset.


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

NEW HORIZONS

UX AUGMENTED REALITY -sovellus

Ihaile Lexus UX:ää sisältä ja ulkoa, ja selvitä miksi uusi UX soveltuu täydellisesti modernin elämäntyylin vaatimuksiin.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN