2018 lexus ux presales gallery exterior 001

TÄYSIN UUSI UX

CROSSOVERIN UUSI TULEVAISUUS

Täysin uusi Lexus UX haastaa kaiken entisen. Sen rohkea muotoilu ilmentää voimakasta itsevarmuutta ja sen elegantit ja veistokselliset pinnat vihjaavat luonteesta, joka on sekä tyylikäs että dynaaminen.

TÄMÄ ON UX

Rohkeasta keulasta ja Lexukselle tunnusomaisesta etusäleiköstä urheilulliseen siluettiin ja perän rohkeaan muotoiluun, täysin uudistunut Lexus UX on crossover uudella ja rohkealla tavalla. Upeiden sisätilojen suunnittelu perustuu japanilaisen arkkitehtuurin ”engawa”-ajatteluun, jossa ulko- ja sisätilojen väliset rajat yhdistyvät toisiinsa saumattomasti. Tunnet olosi täydellisen kotoisaksi ylellisessä, kuljettajakeskeisessä ympäristössä, joka tuntuu avoimelta mutta silti turvalliselta.


 

 
  2019 lexus ux presales key features
 • Erinomaiset ajo-ominaisuudet

  Nauti hallinnan tunteesta ja modernin crossoverin erinomaisesta näkyvyydestä. Matalan painopisteen ja jäykän alustan ansiosta UX:n tarkka ajodynamiikka on jotain, mitä et osaisi odottaa katumaasturilta. Kaikki yksityiskohdat on huomioitu, kuten esimerkiksi hienovaraisesti pyöräholvien ja takavalojen ainutlaatuinen aerodynamiikka, joka tuo vakautta kovemmissa nopeuksissa ja sivutuulessa.

 • Moderni suorituskyky

  UX tarjoaa huipputeknistä suorituskykyä uuden sukupolven itselatautuvan hybridin muodossa, joka yhdistää luokkansa johtavan polttoainetehokkuuden äärimmäisen tasaiseen ja dynaamiseen suorituskykyyn. Oikein mitoitettu suorituskyky, alhaiset päästöt ja kulutus, sekä vuosien kokemuksella kehitetty itselataava hybriditekniikka varmistavat, että nautit ajamisesta aina silloin kun haluat.

 • Innovatiivinen teknologia

  Yksi esimerkki UX mallin innovatiivisesta teknologiasta on panoraamanäyttö, Panoramic View Monitor, yhdistää neljän kameran kuvat uskomattomaksi 360 asteen lintuperspektiivinäkymäksi autosta ja sen ympäristöstä, joten kaupungin ahtaimmissakin paikoissa liikkuminen on vaivatonta. Enää ei myöskään tarvitse huolehtia hankalista kaapeleista Qi-yhteensopivan langattoman laturin ansiosta, joka mahdollistaa älypuhelimen ja muiden laitteiden lataamisen langattomasti ajonaikana.

 • Parannettua turvallisuutta

  UX on varustettu uudella turvallisuusjärjestelmällä, Lexus Safety System +, johon sisältyy erittäin kattava valikoima turvallisuutta tukevia ominaisuuksia, mukaan luettuna ennakoiva Pre-Collision järjestelmä. Järjestelmä tunnistaa autot ja muuta esteet, mukaan lukien pyöräilijät ja jalankulkijat, ja jarruttaa tai väistää tarpeen vaatiessa.

 • Upeaa käsityötaitoa

  Takumi-mestarimme ovat luoneet ylellisen ja ainutlaatuisen ympäristön UX:n sisätiloihin käyttämällä parhaita mahdollisia materiaaleja. Pehmeissä nahkaistuimissa on Calculated Art –rei’ityskuvio ja kestävyydestään ja kauneudestaan tunnettu japanilainen Sashiko-tikkaus.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN