TÄYSIN UUSI UX

CROSSOVERIN UUSI TULEVAISUUS

Täysin uusi Lexus UX haastaa kaiken entisen. Sen rohkea muotoilu ilmentää voimakasta itsevarmuutta ja sen elegantit ja veistokselliset pinnat vihjaavat luonteesta, joka on sekä tyylikäs että dynaaminen.

TÄMÄ ON UX

Rohkeasta keulasta ja Lexukselle tunnusomaisesta etusäleiköstä urheilulliseen siluettiin ja perän rohkeaan muotoiluun, täysin uudistunut Lexus UX on crossover uudella ja rohkealla tavalla. Upeiden sisätilojen suunnittelu perustuu japanilaisen arkkitehtuurin ”engawa”-ajatteluun, jossa ulko- ja sisätilojen väliset rajat yhdistyvät toisiinsa saumattomasti. Tunnet olosi täydellisen kotoisaksi ylellisessä, kuljettajakeskeisessä ympäristössä, joka tuntuu avoimelta mutta silti turvalliselta.


 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
 • Viistoperän käsiteltävyys

  Nauti vaikuttavasta istuinsijoittelusta ja modernin crossoverin erinomaisesta näkyvyydestä. Matalan painopisteen ja jäykän alustan ansiosta UX:n tarkka ajodynamiikka on jotain, mitä et osaisi odottaa katumaasturilta. Tätä on parannettu entisestään hienovaraisesti pyöräholvien ja takavalojen muotoiluun yhdistetyillä ainutlaatuisilla aerodynaamisilla vakauttimilla, jotka tuovat vakautta suurissa nopeuksissa ja sivutuulessa.

 • Upeaa käsityötaitoa

  Takumi-käsityöläisemme ovat luoneet ylellisen ja ainutlaatuisen ympäristön UX:n sisätiloihin käyttämällä parhaita mahdollisia materiaaleja. Pehmeissä nahkaistuimissa on Calculated Art -reikäkuvio ja japanilainen Sashiko-tikkaus.

 • Parantunut suorituskyky

  UX tarjoaa uuden sukupolven itselatautuvan hybridin, joka yhdistää luokkansa johtavan polttoainetehokkuuden äärimmäisen tasaiseen ja dynaamiseen suorituskyvyn.

 • Innovatiivinen teknologia

  Panoraamanäyttö, Panoramic View Monitor, yhdistää neljän videokameran kuvat uskomattomaksi 360 asteen lintuperspektiivinäkymäksi autosta ja sen ympäristöstä ennennäkemättömällä 10,3” näytöllä. Enää et tarvitse huolehtia hankalista kaapeleista Qi-yhteensopivan langattoman laturin ansiosta, joka mahdollistaa älypuhelimen ja muiden laitteiden lataamisen asettamalla se laturiin.

 • Parannettua turvallisuutta

  Uusi Lexus Safety System+ tuo UX:ään äärimmäisen kattavan ennaltaehkäisevän paketin, johon sisältyy Pre-Collision-järjestelmä jalankulkijoiden tunnistuksella, kaistavahti kaistainseuraustoiminnolla, automaattiset kaukovalot, dynaaminen vakionopeudensäädin ja liikennemerkkien tunnistus.

 • F SPORT -tyyli

  Dynaaminen F SPORT varustetaso sisältää vakiona kaikki eksklusiiviset ja erottuvat muotoiluyksityiskohdat kuten F SPORT vanteet ja F SPORT etusäleikön.


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

AURINGONNOUSUSTA AURINGONNOUSUUN

24 TUNTIA KAUPUNGISSA LEXUS UX:LLÄ

Katso, miksi UX on täydellinen ajoneuvo kaupunkiseikkailuun auringonnoususta auringonnousuun.


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

ÄÄRIMMÄISEN TURVALLINEN CROSSOVER

The new Lexus UX crossover has achieved the maximum 5-star vehicle safety rating in the latest 2019 Euro NCAP test results.

Whilst its bold design expresses unmistakable style, the new UX is one of the safest cars of its kind for driver and passengers (96% adult occupant protection score and 85% child occupant protection score), one of the highest of any car tested under the new, more stringent 2019 test regime, and best-in-class for pedestrians and cyclists protection Automated Emergency Braking (82% vulnerable road user protection score).

KOE UUSI UX

KOE UX

Kuvan auto erikoisvarustein.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

OMISTAJAT

YHDISTÄ TULEVAISUUTEEN

Muunna Lexuksesi yhdistetyksi ajoneuvoksi. Lexus Link -mobiilisovellus yhdistää sinut palveluihin, kuten etsi oma auto, viimeisen kilometrin opastus, matkan suunnittelu ja elektroniset huoltomuistutukset.


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

NEW HORIZONS

UX AUGMENTED REALITY -sovellus

Ihaile Lexus UX:ää sisältä ja ulkoa, ja selvitä miksi uusi UX soveltuu täydellisesti modernin elämäntyylin vaatimuksiin.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN