lexus LF SA hero

LF-SA

ULTRA-KOMPAKTI KONSEPTI

Maailman ensi-iltansa Geneven autonäyttelyssä vuonna 2015 saanut seikkailullinen LF-SA on lähetetty tutkimaan kartoittamattomia alueita.

 • LF-SA-KONSEPTI

  Haastoimme Euroopan muotoilustudiomme luomaan ultrakompaktin ja urbaanin neljäpaikkaisen auton. Vastauksena he loivat kuljettajakeskeisen konseptin, joka johdattaa seikkailuihin arkisessa kaupunkiajossa ja viikonloppureissuilla. Lyhenne SA tulee sanoista Small Adventurer, Pieni Seikkailija.

  LF-SA-konsepti on uskalias tulkinta merkin L-finesse-muotoilufilosofiasta. Puhdas ajonautinto on myös vahvasti läsnä ja koettavissa LF-SA-konseptissa.

  LF-SA tutkii tulevaisuutta, jossa Lexuksen ajajat voivat nauttia ajamisen ylellisyydestä sekä viimeisimmän tekniikan mukaisista yhteyksistä, tieto- ja viihdejärjestelmistä sekä turvallisuudesta.

      lexus LF SA section01 fullBleed

USKALIAS, KOMPAKTI MUOTOKIELI

LF-SA:ssa yhdistyvät jykevä ja veistoksellinen muotoilu aidon kaupunkiauton ketteryyteen ja helppoon käsittelyyn.

 • ETEENPÄIN KATSOVA ILME

  Korin kuperien ja koverien pintojen välistä kontrastia korostaa voimakas pyöräkoteloiden alapuolinen leikkaus. Tämä ainutlaatuinen muotoilu luo autolle voimakkaan dynaamisen ja eteenpäin pyrkivän vaikutelman.

 •     lexus LF SA section02 02

  SEIKKAILUHENKISET VÄRIT

  Seikkailut näkyvät myös LF-SA:n värimaailmassa. Hopeinen ulkoväri tuo mieleen avaruuden valloituksen, kun taas sisätilan inspiraationa on ollut tunnelmallinen auringonpimennys.

LF-SA, ASTU SISÄÄN

LF-SA on kompakteista mitoistaan huolimatta sisältä yllättävän tilava. Sisätilassa on aitoa valon ja ilmavuuden tuntua. Virtaviivainen muotokieli jatkuu kojelaudassa, ainutlaatuisessa ohjauspyörässä ja polkimien sulavassa liikkeessä.

    lexus LF SA section03 00
 • lexus LF SA section03 01

  KULJETTAJAKESKEINEN MUOTOILU

  Kompakti urbaaniauto nostaa kuljettajan kaiken keskipisteeseen, viimeistellen miellyttävän ajokokemuksen. Ohjauspyörää ja polkimia voidaan säätää ja tuoda hallintakeskus näin optimaaliselle etäisyydelle.

 •     lexus LF SA section03 02

  TILAA LIIKKUA

  Etumatkustajan istuinta voidaan liu'uttaa takaistuimille pääsyä varten. Sisätilan muotoilussa on käytetty tilaa ja materiaaleja luomaan kaksi selvästi erottuvaa ja ohjaamossa elliptisesti yhdistyvää aluetta.

 • SAUMATON JA INTUITIIVINEN

  Katseita kääntävän LF-SA:n tieto- ja viihdejärjestelmä sisältää hologrammityylisen näytön. Näyttö on integroitu saumattomasti kristalliseen kojelautaan yhdessä laajakulmaisen HUD:n ja kosketusalustan kanssa.

 •     lexus LF SA section03 04