lexus LF FC hero

LF-FC

VETYPOLTTO-
KENNOLLA VARUSTETTU SEDAN

Uuden sukupolven premiumluokan LF-FC-konseptiauto aiheutti ryntäyksen autonäyttelyssä Tokiossa vuonna 2015, kun tämä visionäärinen tulevaisuuden sedan paljastettiin.

 • LF-FC-KONSEPTI

  Jännittävä kurkistus tulevaisuuteen. LF-FC on maailman ensimmäinen vetypolttokennokonsepti. Hämmästyttävä ja vaivattoman tyylikäs LF-FC on neliovinen coupé, varustettuna uraauurtavalla nelivetojärjestelmällä.

    lexus lf fc quoteblock bg
    lexus lf fc quoteblock fg

LF-FC ILMENTÄÄ LEXUKSEN YLELLISYYTÄ JA VISIOTA KORKEAN TEKNOLOGIAN TULEVAISUUDESTA. TULEVAISUUDESTA, JOKA EI OLE KAUKANA.

Tokuo Fukuichi, Lexus Internationalin johtaja

L-FINESSE-MUOTOILUFILOSOFIA

LF-FC:n muotokielessä korostuvat yksinkertaisuus ja tyylikkyys. Keulaa hallitsee upeasti muotoiltu etusäleikkö ja L:n muotoiset päiväajovalot (DRL) korostavat auton virtaviivaista profiilia.

 •     lexus lf fc section02 01

  UPEAA YKSINKERTAISUUTTA

  Katseenkääntävissä kolmitahoisissa perävaloissa on noudatettu kevyen yksinkertaista ja linjakasta designia. LF-FC:n todellinen luonne paljastuukin, kun näet tämän ainutlaatuisen auton profiilin kokonaisuudessaan

 •     lexus lf fc section02 02

  VISIONÄÄRINEN MUOTOILU

  LF-FC liukuu pehmeästi suoralla tiellä ja tarjoaa nautinnollisia ajokokemuksia haastavilla, kaarteisilla tieosuuksilla. Auton hiilikuidulla vahvistetut 21" alumiinivanteet tuovat lisähohdokkuutta tähän dynaamisesti muotoiltuun ajoneuvoon.

LF-FC, ASTU SISÄÄN

Astu sisään tulevaisuuden autoon, intuitiivisen teknologian ja ylellisyyden maailmaan. Sisällä sinua tervehtii hienovarainen hologrammi keskikonsolin yllä. Ilman kosketustasi aktivoituvat teknologiat heräävät henkiin yksinkertaisilla käden liikkeillä. LF-FC:n automaattisia ajotoimintoja, tieto- ja viihdejärjestelmiä sekä ohjaamon ilmastointia, hallitset kätesi liikkeillä.

    lexus lf fc section03 00
 • TÄYSVALTAISTA YLELLISYYTTÄ

  Ohjaamo on suunniteltu kahteen osioon. Yläpuoli tuo avoimuuden tunnetta, jotta kuljettaja voi keskittyä vapaasti edessään olevaan tiehen. Laadukkaat, aniliininahkaiset istuimet näyttävät leijuvan saumattomasti ovien ja kojelaudan rinnalla.

 •     lexus lf fc section03 01

  POLTTOKENNOJÄRJESTELMÄ

  Vetypolttokennojärjestelmä tuottaa tehoa nelivetokonseptille jakamalla väännön tarkasti etu- ja takapyörien välillä. LC-FC:n optimaalinen painojakauma on saatu aikaan sijoittamalla polttokennot ajoneuvon perään, ohjauskeskus keulaan ja vetysäiliöt T-muodostelmaan.

 • MIELIKUVITUKSELLINEN TEKNOLOGIA

  Automatisoidut ajoteknologiat ja ruuhkaisen liikenteen tunnistus-, ennakointi- ja arviointitoiminnot luovat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Yhdessä luomme maailmaa ilman liikenneonnettomuuksia.

 • lexus lf fc section03 03