lexus LF FC hero

LF-FC

VETYPOLTTOKENNOLLA VARUSTETTU SEDAN

Uuden sukupolven premiumluokan LF-FC-konseptiauto aiheutti ryntäyksen autonäyttelyssä Tokiossa vuonna 2015, kun tämä visionaarinen tulevaisuuden sedan paljastettiin.

 • LF-FC-KONSEPTI

  Jännittävä kurkistus tulevaisuuteen. LF-FC on maailman ensimmäinen vetypolttokennokonsepti. LF- Hämmästyttävä ja vaivattoman tyylikäs LF-FC on neliovinen coupé, varustettuna uraauurtavalla nelivetojärjestelmällä.

lexus lf fc quoteblock bg
lexus lf fc quoteblock fg

LF-FC ILMENTÄÄ LEXUKSEN YLELLISYYTÄ JA VISIOTA KORKEAN TEKNOLOGIAN TULEVAISUUDESTA. TULEVAISUUDESTA, JOKA EI OLE KAUKANA.

Tokuo Fukuichi, Lexus Internationalin presidentti

L-FINESSE-MUOTOILUFILOSOFIA

LF-FC:n muotokielessä korostuvat yksinkertaisuus ja tyylikkyys. Keulaa hallitsee upeasti muotoiltu etusäleikkö spindel-kuviolla ja L:n muotoiset päiväajovalot (DRL) korostavat auton virtaviivaista profiilia.

 • lexus lf fc section02 01

  UPEAA YKSINKERTAISUUTTA

  Katseenkääntävissä kolmitahoisissa perävaloissa on noudatettu kevyen yksinkertaista ja linjakasta designia. LF-FC:n todellinen luonne paljastuukin, kun näet tämän ainutlaatuisen auton profiilin kokonaisuudessaan

 • lexus lf fc section02 02

  VISIONAARINEN MUOTOILU

  LF-FC liukuu pehmeästi suoralla tiellä ja tarjoaa myös nautinnollisia ajokokemuksia haastavilla, kaarteisilla tieosuuksilla. Auton hiilikuidulla vahvistetut 21" alumiinivanteet tuovat lisähohdokkuutta tähän dynaamisesti muotoiltuun ajoneuvoon.

LF-FC, ASTU SISÄÄN

Astu sisään tulevaisuuden autoon, intuitiivisen teknologian ja ylellisyyden maailmaan. Sisällä sinua tervehtii hienovarainen hologrammi keskikonsolin yllä. Ilman kosketustasi aktivoituvat teknologiat heräävät henkiin yksinkertaisilla käden liikkeillä. LF-FC:n automaattisia ajotoimintoja, tieto- ja viihdejärjestelmiä sekä ohjaamon ilmastointia, hallitset kätesi liikkeillä.

lexus lf fc section03 00
 • TÄYSVALTAISTA YLELLISYYTTÄ

  Ohjaamo on suunniteltu kahteen osioon. Yläpuoli tuo avoimuuden tunnetta, jotta kuljettaja voi keskittyä vapaasti edessään olevaan tiehen. Silmän tasolta katsottuna laadukkaat, aniliininahkaiset istuimet näyttävät leijuvan saumattomasti ovien ja kojelaudan rinnalla.

 • lexus lf fc section03 01

  POLTTOKENNOJÄRJESTELMÄ

  Vetypolttokennojärjestelmä tuottaa tehoa nelivetokonseptille jakamalla väännön tarkasti etu- ja takapyörien välillä. LC-FC:n optimaalinen painojakauma on saatu aikaan sijoittamalla polttokennot ajoneuvon perään, ohjauskeskus keulaan ja vetysäiliöt T-muodostelmaan.

 • MIELIKUVITUKSELLINEN TEKNOLOGIA

  Automatisoidut ajoteknologiat ja ruuhkaisen liikenteen tunnistus-, ennakointi- ja arviointitoiminnot luovat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Yhdessä luomme maailmaa ilman liikenneonnettomuuksia.

 • lexus lf fc section03 03

Next steps