1. Pre-owned
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
VAIHTOAUTOT

HAE VAIHTOAUTOJA

Tutustu Lexus-vaihtoautovalikoimaan.

Premium-kokemus, joka kestää

Lexus Select on Lexus-liikkeiden standardi kaikille Lexus-vaihtoautoille, joiden ikä on alle 10 vuotta ja mittarilukema enintään 185 000 km.

Lexus Select -vaihtoautoihin nyt Lexus Vakuutuksen täyskasko vuodeksi –20 %

Etu on voimassa 1.7.–31.8. ja koskee yksityisasiakkaiden ostamia Lexus Select -vaihtoautoja. Tutustu etuun.

12 kuukauden turva ilman kilometri-
rajoitusta

Kaikkiin Lexus Select -vaihtoautoihin sisältyy 12 kuukauden maksuton turva, joka on voimassa ilman kilometrirajoitusta

Tarkastettu ja kunnostettu

Jokainen Lexus Select -vaihtoauto on tarkastettu erikoiskoulutuksen saaneen Lexus-mekaanikon toimesta. Perusteellisen teknisen tarkastuksen yhteydessä havaitut mahdolliset puutteet tai viat on korjattu ja tarvittavat osat vaihdettu. Tämän ansiosta autolla on edessään vielä paljon turvallisia ja huolettomia ajokilometrejä. Kaikissa Lexus Select -vaihtoautoissa on todistus teknisestä tarkastuksesta.

Hybridiakkuturva

Jokainen Lexus Select -vaihtoauto-ohjelman hybridi on käynyt läpi erillisen Hybrid Health Check -tarkastuksen, jossa varmistetaan akun ja hybridijärjestelmän toimivuus sekä taataan hybridiakkuturva. Voit siis olla varma, että hybridivaihtoautosi on luottokumppanisi vielä vuosienkin päästä.

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/fi/fi?carFilter=used&brand=lexus&uscEnv=production&brands=22&sortOrder=published&year=2014-2023&mileage=185000

Timeout waiting for connection from pool

Lexus Relax -turva

Lexus Relax on osoitus luottamuksestamme autojemme laatuun. Kun valmistajan takuu päättyy, voit olla edelleen täysin rauhassa 12 kuukauden turvalla, jonka saat huoltaessasi autosi meillä. Näin voit luottaa siihen, että autosi on turvallisissa käsissä – kokeneet asentajamme käyttävät ainoastaan alkuperäisiä varaosia. Näin Lexuksesi pysyy 100-prosenttisesti Lexuksena.

Lexus Easy Osamaksu

Lexus Easy Osamaksu on helppo, edullinen ja riskitön tapa uuden Lexuksen hankintaan. Se sisältää aina taatun hyvityshinnan, joka on vähintään sopimuksen viimeisen erän suuruinen. Sopimuksen lopussa päätät, vaihdatko, pidätkö vai palautatko auton. Lexus Easy Osamaksu mahdollistaa auton vaihdon säännöllisin väliajoin, halutessasi myös kesken sopimuksen.

Lexus Vakuutus

Lexus Vakuutus turvaa autosi parhaalla mahdollisella tavalla. Vahingon sattuessa saat apua valtuutetusta Lexus-korjaamosta, missä autosi korjataan käyttämällä alkuperäisiä varaosia. Näin autosi säilyttää korkean turvallisuustason ja jälleenmyyntiarvonsa. Lexus Vakuutus on saatavilla oston yhteydessä uusiin ja käytettyihin Lexus-autoihin.