2018 lexus rx l hero

RX L

TILAVA JA YLELLINEN CROSSOVER

Virtaviivainen ja tyylikäs RX L tarjoaa tilaa ja vapauden tunnetta.

TUTUSTU RX L:ÄÄN

Ylellinen RX L on tyylikäs ja tilava perheauto, ja se on valmistettu takaamaan kaikkien matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden. Tässä premium-luokan uutuudessa on kolme istuinriviä ja suurennettu tavaratila.


 

 
  2018 lexus rx l key features
 • Pidennetty kori

  Pidennetty kori – RX L on 110 mm pidempi kuin viisipaikkainen malli – ja jyrkemmän takaluukun kulman ansiosta tämä ylellisen tilava perheauto tarjoaa enemmän tavaratilaa ja seitsemän hyvin sijoitettua istuinta.

 • Suunnannäyttäjän tyyli

  Tyylikkäästi tummennetut C-pilarit luovat vaikutelman leijuvasta katosta. L-kirjaimen muotoiset LED-takavalot kaartuvat takalokasuojiin ja Lexuksen tunnusomainen tiimalasisäleikkö keskipisteenään RX L loistaa dynaamisella muotoilullaan.

 • Ylelliset sisätilat

  RX L– mallin 40:20:40– suhteessa jaettu keskimmäinen penkkirivi ja yhdellä kädellä toimiva penkkien siirto helpottavat kulkua kolmannelle penkkiriville. Omat mukinpidikkeet ja USB-liitännät, sekä kolmialueinen ilmastointi tekevät myös kolmannella rivillä matkustamisesta ylellistä.

 • Kolmialueinen ilmastointi

  Kolmialueinen ilmastointi tarjoaa kolmannen rivin matkustajille erillisen takaistuimen ilmastoinnin ja omat puhallusaukot.

 • Mestarillinen multimedia

  Näyttö-äänentoistojärjestelmään sisältyy 12,3 tuuman näyttö, AM/FM-radio, Bluetooth®-audio, äänen tunnistava mikrofoni, SD-mikrokorttipaikka, AUX-liitäntä, kaksi USB-porttia ja 15 kaiuttimen Mark Levinson Premium surround -järjestelmä, ja toisen rivin matkustajat voivat käyttää multimedialaitteittaan omien USB-porttien kautta.

 • Lexus Safety System+

  Pre-Collision-järjestelmä (PCS), jalankulkijoiden tunnistus, kaistavaihti (LKA) ja korjaava ohjaus, automaattiset kaukovalot (AHB), mukautuva vakionopeudensäädin sekä täyspitkät sivuturvaverhot kaikilla kolmella istuinrivillä tekevät RX L:stä yhtä turvallisuustietoisen kuin tyylikkäänkin.

TUTUSTU VÄRIVAIHTOEHTOIHIN

Räätälöi RX L omien vaatimustesi mukaan ja kokeile eri värivaihtoehtoja tai jatka eteenpäin ominaisuuksiin ja kuvagalleriaan.

Klikkaa autoa kääntääksesi sitä

RX 450h L Hybrid AWD A Executive / Black

KOE RX L

Hybridijärjestelmällä, poikkeuksellisilla ajo-ominaisuuksilla ja vakiovarustukseen kuuluvilla mukavuusvarusteilla RX L antaa ajokokemuksen, joka ylittää odotuksesi. Monipuolisuus ja tilavuus yhdistyvät tässä upeassa crossoverissa ja sen virtaviivaisessa silhuetissa – tuloksena on tyylikäs ja dynaaminen perheauto.

KOE RX L

Osa ominaisuuksista saatavana lisävarusteina.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN