2019 lexus rxl hero

TUTUSTU RX L -MALLIIN

TILAVA JA YLELLINEN

Nauti kolmen istuinrivin joustavuudesta uudessa ja edustavassa RX L:ssä.

TUTUSTU RX L -MALLIIN

Uusi RX L tarjoaa mukavaa matkustusta joko kuudelle tai seitsemälle henkilölle tinkimättä kuitenkaan sen sulavalinjaisuudesta tai viimeistä piirtoa myöten hiotusta ajokokemuksesta.


 

 
  2019 lexus rxl key features
 • Ylellisyyttä kolmannella istuinrivillä

  Uusi 6- tai 7-paikkainen RX L tarjoaa joustavasti tilaa kahdelle lapselle tai aikuiselle lyhyillä matkoille. Kolmannen rivin istuimia voidaan käyttää sähköisesti toisesta rivistä tai tavaratilasta, ja niitä voidaan nyt siirtää eteenpäin ja taaksepäin 93 mm tarjoamalla lisää jalkatilaa 3. istuinrivin matkustajille.

 • Uljas muotoilu

  Uusi RX L edustaa Lexuksen viimeisintä muotoilutrendiä entistä hienostuneemmalla etusäleiköllä, sulavalinjaisilla LED-ajovaloilla ja L-kirjaimen muotoisilla led-takavaloilla. Takaosassa yksilölliset, tummennetut ja kromikehyksellä varustetut C-pilarit tuottavat ainutlaatuisen vaikutelman leijuvasta katosta.

 • Takumi-käsityötaito

  Kuuluisten käsityöläistemme tieteellisen tarkka huolenpito yksityiskohdista näkyy uudessa RX L:ssä ensi silmäyksellä. Äärimmäisen tarkka nahkatikkaus ja Takumi-ammattilaisten työstämät materiaalit antavat ohjaamolle modernia tyylikkyyttä ja viimeistelyä.

 • Safety

  Verhoturvatyynyt suunniteltiin RX L:lle uudelleen 3. istuinrivin matkustajien parempaa suojausta varten. Lexus Safety System + -järjestelmään kuuluu Pre-Collision-törmäyksenestojärjestelmä jalankulkijoiden ja polkupyöräilijöiden tunnistuksella, kaista-avustin, joka pitää sinut oikealla kaistalla, mukautuva kaukovalojärjestelmä BladeScan™ -toiminnolla, joka valaisee jalankulkijat ja ajoneuvot pimeällä, Road Sign Assist, joka tunnistaa liikennemerkit, sekä Dynamic Radar Cruise Control- vakionpeudensäädin.

 • Huikeaa suorituskykyä

  Uuden RX 450hL:n uraauurtava Lexuksen itselataava hybridi yhdistää älykkäästi 3,5 litran V6-bensiinimoottorin kahteen sähkömoottoriin tuottaen palkitsevan ajon missä tahansa liikutkin.

 • Mielikuvituksellinen teknologia

  Uuden RX L:n sisätilan suuri 12.3” multimediakosketusnäyttö on entistä intuitiivisempi käyttää ja antaa saumattoman yhteyden älypuhelimesi sovelluksiin Apple CarPlayn ja Android Auton kautta.

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja RX L Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Kuvan malli erikoisvarustein

Black

Black semianiliini -nahkaverhoilu

Bamboo-somisteet (LA22)

RAKENNA OMA RX L

KOE RX L

Uuden RX L:n tunnusmerkki on pikkutarkka huolenpito yksityiskohdista – ylellinen ilmastovahti ja kolmannen istuinrivin kuppitelineet todistavat, että se on rakennettu sinua ja matkustajiasi silmälläpitäen. Koe se itse.

KOE RX L

Kuvan auto erikoisvarustein.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

OWNERS

CONNECT TO THE FUTURE

Transform your Lexus into a connected car. Lexus Link mobile app offers access to a suite of services such as find my car, last mile guidance, trip planning and electronic maintenance reminders.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN