Oil Change hero

OPTIMAALINEN SUORITUSKYKY

ÖLJYN VAIHTAMINEN

Säännöllinen öljynvaihto on tärkeää, jotta Lexus-autosi toimii optimaalisesti. Lexus-mekaanikot valitsevat oikean öljyn autollesi, jotta moottori toimii mahdollisimman tehokkaasti ja polttoainetaloudellisesti.

MOOTTORIÖLJYN VAIHTO

Vaikka moottoriöljyn vaihto kuuluu vakiona Lexus-huoltoon, ajomääräsi määrittää, kuinka usein autosi öljyt on vaihdettava. Mikäli tarvitset lisätietoa, olethan yhteydessä Lexus-jälleenmyyjääsi.

    2018 lexus ownership key features

MIKSI AUTON ÖLJYT ON VAIHDETTAVA?

Uudet öljyt pidentävät moottorin ikää vähentämällä kitkan tuottamaa lämpöä ja korroosiota. Se myös varmistaa, että öljysuodatin estää isojen ja vahingoittavien partikkeleiden joutumista moottoriin.

KUINKA VAIHDAN ÖLJYT?

Varmistaaksesi, että öljynvaihto suoritetaan oikein ja autosi ei vahingoitu, ole yhteydessä lähimpään Lexus-jälleenmyyjään, jonka asiantuntevat mekaanikot tekevät öljynvaihdon.

 • KUINKA USEIN ÖLJYT PITÄISI VAIHTAA?

  Lexus-autojen, joissa on 0w-20 synteettistä öljyä, vaihtoväli on 15 000 km / 12 kuukautta. Moottoriöljyt on kuitenkin hyvä tarkistaa säännöllisesti ja lisätä, mikäli tarvetta.

 • MITEN VALITSEN OIKEAN ÖLJYN AUTOLLENI?

  Moottoriöljyn laatu riippuu auton moottorista. Varmistaaksesi, että käytät oikeaa öljyä, suosittelemme olemaan yhteydesä paikalliseen Lexus-jälleenmyyjäsi varataksesi öljynvaihdon.

 • KUINKA VAIHDAN ÖLJYNSUODATTIMEN?

  Nauti erityisestä palvelutasosta Lexus-huoltoverkostossamme. Lexuksen asiantuntevat mekaanikot käyttävät erityisiä työkaluja, jotka ovat suunniteltu Lexuksellesi ja vaihtavat öljyfiltterin joka kerta, kun autosi öljyt vaihdetaan.