ENEMMÄN MUKAVUUTTA

Multimedialaitteen ohjelmistopäivitys on saatavilla vuosina 2017-2019 valmistettuihin Lexus ES-, UX- ja NX-malleihin. Paranna liitettävyyttä yhdistämällä älypuhelimesi Apple CarPlaynTM* ja Android AutonTM* kautta. Sen jälkeen voit käyttää lukuisia toimintoja, kuten puhelut, tekstiviestit, WhatsApp, navigointi ja musiikkisovellukset, turvallisesti ja kätevästi Lexuksen multimedianäytöllä.

* Ota yhteys Lexus-jälleenmyyjään multimedialaitteesi ohjelmistopäivityksen suorittamiseksi.

    Parallax Image 1 Convenient Voice Control

MULTIMEDIALAITTEEN OHJELMISTOPÄIVITYS

KÄTEVÄ ÄÄNIOHJAUS

Nauti sujuvasta ja keskittyneestä ajokokemuksesta hallitsemalla älypuhelintasi äänelläsi. Multimedialaitteen ohjelmistopäivityksen* jälkeen voit käyttää Siriä® iPhonessa® tai Google Assistantia® Android-älypuhelimessa. Anna navigointikomentoja, soita puheluja tai lähetä ja vastaanota viestejä kätevästi, mukavasti ja turvallisesti.

    Parallax Image 2 Entertainment For Every Trip

MULTIMEDIALAITTEEN OHJELMISTOPÄIVITYS

VIIHDETTÄ JOKAISELLE MATKALLE

Apple CarPlayTM ja Android AutoTM tarjoavat helpon pääsyn yhteensopiviin suosikkisovelluksiisi multimedianäytössä. Nauti ajon aikana mieleisestäsi musiikista Spotifyn® tai Pandoran® kautta. Voit sanella ja lähettää WhatsAppTM-viestejä tai valita kiinnostavan podcastin.

    Parallax Image 3 Seamless Navigation

MULTIMEDIALAITTEEN OHJELMISTOPÄIVITYS

SAUMATONTA NAVIGOINTIA

Navigoi määränpäähäsi helposti. Apple CarPlaynTM ja Android AutonTM avulla voit käyttää Google MapsiaTM tai WazeaTM navigointiin.

Apple, iPhone, Apple CarPlayTM, Siri ovat Apple Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Android, Android AutoTM, Google Maps, Google Assistant, Waze ovat Google LLC:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Spotify on Spotify AB:n rekisteröity tavaramerkki.
WhatsApp on WhatsApp Inc.:n rekisteröity tavaramerkki.
Pandora on Pandora Media LLC:n rekisteröity tavaramerkki.