Car Service M8

OMISTAJALLE

LEXUS-HUOLTO

Laadukkaat huoltopalvelumme on räätälöity juuri sinulle ja autollesi.

MIKSI MINUN KANNATTAISI VALITA VALTUUTETTU LEXUS-HUOLTO

Koulutetut ammattilaisemme huolehtivat siitä, että Lexus-autosi pysyy huippukunnossa.

    car service key features A
 • LEXUKSEN KOULUTETUT MEKAANIKOT

  Taitavaksi Lexus-mekaanikoksi ei tulla sattumalta. Se vaatii lukemattomia tunteja koulutusta, pitkäjänteistä harjoittelua, elinikäistä oppimista - ja ennen muuta intohimoa.

 • AIDOT LEXUS-VARAOSAT

  Aidot Lexus-varaosat on valmistettu samalla pieteetillä kuin autosikin, ja ammattitaitoiset mekaanikkomme tuntevat niiden salat. Korjaus- ja huoltotoimenpiteet sujuvat kitkatta erityisesti Lexukselle suunniteltujen diagnostiikkalaitteiden ja työkalujen ansiosta. Voitkin olla huoletta, kun autosi on aitojen Lexus-ammattilaisten käsissä.

 • OHJELMISTOPÄIVITYKSET JA DIAGNOSTIIKKATYÖKALUT

  Oikeanlaiset diagnostiikkatyökalut ovat ratkaisevassa asemassa autosi pikaisessa korjauksessa. Diagnostiikkatesti tarjoaa nopean ja tarkan arvion auton kunnosta ja tarvittavista korjaustoimenpiteistä. Valtuutetut Lexus-huollot käyttävät Lexuksen diagnostiikkatyökaluja ja uusimpia ohjelmistopäivityksiä. Voitkin olla huoletta, kun jätät autosi aitojen Lexus-ammattilaisten käsiin.

 • ELINIKÄINEN HUOLENPITO

  Olipa kyseessä upouusi tai jo kauemmin käytössä ollut Lexus, huolto-ohjelmiin sisältyy lista tarkastettavista kohteista, säädöistä ja mm. nesteiden vaihdoista autosi mittarilukemasta riippuen.

 • LEXUKSEN VISUAALINEN TARKASTUS

  Koulutettu Lexus-mekaanikko arvioi Lexus-autosi keskeisten komponenttien kunnon silmämääräisesti. Tarkstettavia kohteita ovat mm. renkaat, ohjaus, jarrut, valot, korin kunto sekä tarvittavien nesteiden määrä. Tarkastuksen päätteeksi saat raportin, johon on eritelty välitöntä huomiota vaativat seikat. Lisäksi saat suosituksia korjaus- tai huoltotoimenpiteistä, joihin olisi hyvä ryhtyä lähitulevaisuudessa. Voit varata maksuttoman visuaalisen tarkastuksen mistä tahansa valtuutetusta Lexus-huollosta.