technology pioneering technology hero

TEKNOLOGIA

URAAUURTAVAA TEKNOLOGIAA

Missiomme on tuoda sinulle uusia liikkumisen kokemuksia uusimpien teknologioiden avulla. Muokkaamme ajokokemuksesi uudelleen ja tuomme siihen ennennäkemättömiä ulottuvuuksia.

MUUNNETTU AJOKOKEMUS

Luomme uuden merkityksen sillä, mitä merkitsee olla kuljettaja tai matkustaja. Innovaatioillamme muutamme radikaalisti ajokokemusta ja tutkimme sen uusia kehitysmahdollisuuksia. Konseptiautomme edustavat tätä futuristista tulevaisuutta.

KEKSELIÄISYYDEN RAJOJA RIKKOMASSA

Konseptiautomme ammentavat ja inspiroivat tulevaisuuden teknologiaa. LF-LC- ja UX-konseptit sekä kineettinen istuinkonsepti ovat tulevaisuuden projektioita ja myös uraauurtavia laboratorioita, joissa testaamme uusia rohkeita ideoita ja annamme mielikuvituksen lentää teknologisten harppausten tekemiseksi.

 •     technology pioneering technology pushing the limits of invention 01

  KEKSELIÄISYYDEN RAJOJA RIKKOMASSA

  UUDELLEEN KUVITELTU ISTUIN

  Lexuksen vallankumouksellinen kineettinen istuinkonsepti paljastettiin Pariisin autonäyttelyssä vuonna 2016. Tutkimalla istuimia uudesta näkökulmasta kehitimme innovatiivisen mukavuutta parantavan verkkorakenteen.

  Tämä innovatiivinen kuitu vakauttaa liikkeesi ja antaa rauhoittavaa turvallisuutta ja tukea. Istuimeen istuessasi sekä mielesi että kehosi rentoutuvat.

LS:N URAAUURTAVAT OMINAISUUDET

Uusi LS vie turvallisuusteknologiaa rohkeasti eteenpäin. Turvallisuus pohjautuu Lexus Safety System + -järjestelmään, johon on lisätty edistyneitä ominaisuuksia kuljettajan avustamiseksi. Pre-Collision System (PCS), kaistavahti (LDA) ja dynaaminen vakionopeussäädin on kehitetty seuraavalle tasolle. LS auttaa estämään törmäykset uusilla, innovatiivisilla tavoilla. Kuten jalankulkijoiden varoitustoiminnolla ja aktiivisella ohjauksen avustimella – ajotaitojasi täydennetään ennakoivasti ja älykkäästi.

    technology pioneering technology ls flagship features