pcs

LEXUS SAFETY SYSTEM + A

TÖRMÄYKSIÄ ENNAKOIVA TURVAJÄRJESTELMÄ

Törmäyksiä ennakoivaa turvajärjestelmäämme on Lexus LS:ssä parannettu uudella tekniikalla. PCS:ssä on nyt sivusuuntaisten etutörmäysten ennakointijärjestelmä, joka suojaa autoasi diagonaalisilta lähestymisiltä ja aktiivinen ohjausavustin muuttaa suuntaa, kun jarrutus ei estä törmäystä. Myös muut tienkäyttäjät ovat paremmin turvassa kuin koskaan aikaisemmin edistyneen jalankulkijoiden tunnistuksen ansiosta, joka havaitsee myös pyöräilijät ja yöllä liikkuvat jalankulkijat.
PCS:n anturijärjestelmä yhdistää millimetriaaltotutkan, etusivututkan, takasivututkan ja stereokameran varmistaakseen, että kuljettajalla on maksimaalinen tieto ympärillään olevasta tiestä. Kun toinen ajoneuvo on havaitaan alueella, jolla törmäys on todennäköinen, kuljettajaa varoitetaan äänimerkillä ja visuaalisesti ennen jarrujen käyttöä tarvittaessa.
Jos PCS määrittää, ettei jarrutus riitä välttämään kontaktin toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai esteeseen, aktiivinen ohjausavustin suorittaa väistöliikkeen ja automaattisen jarrutuksen. Tämä järjestelmä havaitsee kiinteät esteet tiellä, kuten jalankulkijat ja suojakaiteet, ja takaa auton turvallisen pysähtymisen.
Kun jalankulkija havaitaan auton edessä, PCS käyttää ensimmäisenä maailmassa tekniikkaa, joka näyttää jalankulkijan sijainnin animaationa kuljettajan tuulilasinäyttöön. Animaatio näyttää ajoneuvon liikeradan suhteessa jalankulkijaan ja kaikki mahdollisuudet törmäykseen. Tämä innovaatio takaa ensimmäisenä maailmassa, että kuljettaja on intuitiivisesti tietoinen edessään olevasta tiestä ja voi toimia välttääkseen törmäyksen.
Vastuuvapauslauseke: Älä käytä Lexus-turvajärjestelmää missään olosuhteissa normaalin ajamisen sijasta ja lue ohjeet ennen järjestelmän käyttöä. Kuljettaja on aina vastuussa turvallisesta ajamisesta.

TÄLLÄ TEKNOLOGIALLA VARUSTETUT MALLIT