2019 lexus safety system lane departure alert

LEXUS SAFETY SYSTEM +

KAISTAVAHTI (LDA) JA KAISTALTA AJAUTUMISEN VAROITUS

Pitkät ajomatkat ja uudet reitit vaativat tarkkaa keskittymistä kuljettajalta, ja silloin edistynyt kaistavahti tukee sinua. Tämä innovaatiopaketti sisältää aktiivisen ohjausvustimen, kaistavahdin ja ajoneuvon ajelehtimisvaroituksen, jotka pitävät sinut kaistalla ja kiinni hetkessä.
Kamera-anturin avulla LDA määrittelee ajoneuvosi sijainnin suhteessa tiemerkintöihin. Tämä pitää kuljettajan jatkuvasti tietoisena tilanteesta, jolloin korjaaviin toimiin voidaan ryhtyä tarvittaessa.
LDA tarjoaa lisätukea haastaviin ajotilanteisiin. Jos olet väsynyt ja sinun on vaikea keskittyä, ensimmäinen merkki on yleensä ajoneuvon ajelehtiminen kaistalla. Ajoneuvon ajelehtimisvaroituksella varustetut Lexus-mallit ilmoittavat kuljettajalle kaistalta ajautumisesta merkkiäänillä ja visuaalisilla hälytyksillä, ennen kuin onnettomuus voi tapahtua. Ajoneuvon ajelehtimisvaroitus voidaan ohjelmoida erilaisilla herkkyysasetuksilla varmistamaan, että se sopii täydellisesti omaan ajotyyliisi.
Entistä parempaa varmuutta tielle antavat Lexus-mallit, joissa ohjausavustin välittää hienovaraisen voiman ohjauspyörään, kun kaistalta ollaan ajautumassa pois, ja samalla kaistavahti auttaa pitämään sijainnin kaistalla, kun dynaaminen vakionopeudensäädin on toiminnassa.
Nämä LDA-ominaisuudet auttavat ehkäisemään väsymyksestä tai keskittymisen herpaantumisesta johtuvia onnettomuuksia, kun tarkkaavaisuuden hetkellinen menetys voisi muuten olla vaarallista. LDA-ilmoitusten ansiosta kuljettajat voivat säilyttää levollisuutensa ja varmuutensa ennen matkaan lähtemistä.
Vastuuvapauslauseke: Älä käytä Lexus-turvajärjestelmää missään olosuhteissa normaalin ajamisen sijasta ja lue ohjeet ennen järjestelmän käyttöä. Kuljettaja on aina vastuussa turvallisesta ajamisesta.

TÄLLÄ TEKNOLOGIALLA VARUSTETUT MALLIT