2019 lexus safety system lane departure alert

LEXUS SAFETY SYSTEM +

KAISTAVAHTI (LDA/LTA)

Pitkät ajomatkat ja uudet reitit vaativat tarkkaa keskittymistä kuljettajalta, ja silloin edistynyt kaistavahti tukee sinua. Tämä innovaatiopaketti sisältää aktiivisen ajoavustimen, ajoneuvon ajelehtimisvaroituksen ja parannetun kaista-avustimen, jotka pitävät sinut kaistalla ja läsnä hetkessä, kun dynaaminen vakionopeudensäädin on toiminnassa.
LDA määrittää kameralla ajoneuvosi sijainnin suhteessa tiemerkintöihin. Tämä pitää kuljettajan jatkuvasti tietoisena tilanteesta, jolloin korjaaviin toimiin voidaan ryhtyä tarvittaessa.
LDA tarjoaa lisätukea haastaviin ajotilanteisiin. Jos olet väsynyt ja sinun on vaikea keskittyä, ensimmäinen merkki on yleensä ajoneuvon ajelehtiminen kaistalla. Ajoneuvon ajelehtimisvaroituksella varustetut Lexus-mallit ilmoittavat kuljettajalle kaistalta ajautumisesta merkkiäänillä ja visuaalisilla hälytyksillä, ennen kuin onnettomuus voi tapahtua. Ajoneuvon ajelehtimisvaroitus voidaan ohjelmoida erilaisilla herkkyysasetuksilla varmistamaan, että se sopii täydellisesti omaan ajotyyliisi.
Lexuksen ohjausavustimella varustetuissa malleissa auton pysyminen tiellä on varmistettu niin, että ohjauspyörään kohdistuu pieni voima, kun auto on ajautumassa pois ajokaistalta. Kaistavahti on päivitetty ja parannettu uuden sukupolven kaista-avustimeksi, joka auttaa autoa pysymään keskellä kaista ja ajelehtimaan vähemmän jopa loivissa kaarteissa silloin, kun dynaaminen vakionopeudensäädin on käytössä.
Nämä LDA-ominaisuudet auttavat ehkäisemään väsymyksestä tai keskittymisen herpaantumisesta johtuvia onnettomuuksia, kun tarkkaavaisuuden hetkellinen menetys voisi muuten olla vaarallista. LDA-ilmoitusten ansiosta kuljettajat voivat säilyttää levollisuutensa ja varmuutensa ennen matkaan lähtemistä.
Vastuuvapauslauseke: Älä käytä Lexus-turvajärjestelmää missään olosuhteissa normaalin ajamisen sijasta ja lue ohjeet ennen järjestelmän käyttöä. Kuljettaja on aina vastuussa turvallisesta ajamisesta.

TÄLLÄ TEKNOLOGIALLA VARUSTETUT MALLIT