front cross traffic

LEXUS SAFETY SYSTEM + A

EDESTÄ RISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITUS

Suojele ajoneuvoasi risteävältä liikenteeltä jokaisessa risteyksessä. Edestä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä havaitsee sekä edestä kulkevat ajoneuvot että polkupyöräilijät ja varoittaa kuljettajaa tuulilasinäytössä, ennen kuin se aktivoi summerin, jos törmäys on odotettavissa,
Etusivututkaa käyttämällä edestä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä havaitsee risteävät ajoneuvot ja polkupyöräilijät jopa 50 metrin etäisyydeltä. Ensimmäisenä teknologiana maailmassa varoitus lähetetään tuulilasinäyttöön ilmaisemaan toisen ajoneuvon sijainnin 2–4 sekuntia ennen ajoneuvon risteämistä.
Jos kuljettaja jatkaa kohti risteäviä ajoneuvoja, annetaan äänimerkki, jolloin kuljettajalle jää aikaa pysähtyä ajoissa. Kolmen herkkyystason, (kaukana, keskikaukana, lähellä) edestä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä voidaan mukauttaa täydellisesti ajotyyliisi sopivaksi.
Kun näkyvyys ajoneuvosi ympärillä parantuu, voit ylittää vilkkaan risteyksen nopeasti ja varmasti. Nopeasti liikkuvassa liikenteessä, yöajossa ja muissa haasteellisissa näkyvyysolosuhteissa edestä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä tarjoaa lisätukea ilmoittamalla sinulle tiellä liikkuvista pyöräilijöistä tai ajoneuvoista.
Vastuuvapauslauseke: Älä käytä Lexus-turvajärjestelmää missään olosuhteissa normaalin ajamisen sijasta ja lue ohjeet ennen järjestelmän käyttöä. Kuljettaja on aina vastuussa turvallisesta ajamisesta.

TÄLLÄ TEKNOLOGIALLA VARUSTETUT MALLIT